Menü Bezárás

Két kilónyi szilikon van a testében. Az orvosok megtagadták a további műtéteket, de a lány nem adja fel

Már megint egy élő Barbie-baba. Ezekkel már lassan Dunát lehetne rekeszteni. Félreértés ne essék, nem tisztünk senkit sem bírálni, de fontos felhívni a figyelmet arra, hogy a plasztikai beavatkozások könnyedén okozhatnak megszállottságot.

21 évesen feküdt először kés alá

Jayne McConachy (más néven Tara Jane) úgy mutatkozik be, mint “elő Barbie baba”. Az ausztrál lány már 32 éves és ápolónőként dolgozik. A külső alapján nem ítélkezünk, de nehéz elhinni róla, hogy ez a szakmája. A nő egy plasztikai sebészeten dolgozik és maga is a plasztikai műtétek rajba lett.

Jayne 21 évesen esett át az első műtéten. Azóta sokat változott. Az ausztrál lány akkor várt ismertté, amikor jelentkezett egy műsorba, mely sikertelen plasztikai műtétek áldozatairól szólt. Megjelenése sokkolta a nézőket.

A nővér becslése szerint körülbelül két kilónyi implantátum van a testében. A kebleiben 1050 köbcenti töltőanyag van, illetve a feneke is 410 ml szilikont tartalmaz.

A lány szerint ezzel még nincs vége. A probléma az, hogy az orvosok megtagadták tőle a további műtéteket.

A nő kicsit sem hasonlít korább önmagára. Ezt a 30 millió forint értékű beavatkozásoknak köszönheti. Megszépülni szeretett volna, de már nem tud nemet mondani a műtétekre.

A nő tovább szeretné növelni a kebleit, annak ellenére, hogy már 5 ilyen műveleten esett át. Elég furán néz ki a két hatalmas labda a 43 kilójához.

“Azt akarom, hogy úgy nézzek ki, mint a retusált fotóimon. Állandóan azon gondolkodom, hogy a kebleim még nagyobbak legyenek.”

Szenvedélyes szolizó és a botox rabja. Az ajkai is gigantikus méretűek. Az ausztrál orvosok már nem hajlandók több műtétet végezni rajta, így Jayne Európába utazik, hogy az ottani plasztikai sebészek foglalkozzanak vele a továbbiakban.

“Európába megyek, ahol szívesen fogadják a pénzemet. Sajnos a lezárások miatt ez a dolog még várat magára.”

A nő hangsúlyozza, hogy a műtétekkel senkinek nem árt és a kritikák sem érdeklik. Az instán 150.000 követője van. Egyesek áradoznak a 32 éves lány külsejéről.

Ezen a korábbi képén még egész “vállalható” volt. Itt még csak szolidabb plasztikai műtéteken esett át.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Vélemény, hozzászólás?