Menü Bezárás

Kiderült a titok! Már nem csak kolléga Erős Antónia és Szellő István

Kiderült a titok! Már nem csak kolléga Erős Antónia és Szellő István

Erős Antónia és Szellő István több mint húsz éve vezetik közösen az RTL Klub esti híradóját. Az elmúlt két évtized alatt a magánéletük is összefonódott, emiatt egymásra nemcsak kollégaként, hanem barátként is tekintenek.

A műsorvezetőnő mind a mai napig fel tudja idézni, mi is történt pontosan azon a napon, amikor legelőször belépett a Híradó szerkesztőségébe.

„Egy nagy nyitott iroda volt, mindenki, aki aznap dolgozott, ott volt. Mentem az asztalt felé, István jött velem szembe, és széles mosollyal köszöntött, bemutatkoztunk egymásnak. (…) Egyszerű tévés lányként, aki feljött vidékről, azt gondoltam, majd mindenki nagyképű lesz itt, Budapesten, de István erre hamar rácáfolt”

– idézte fel az emléket Antónia, hozzátéve: kollégája sokat segített neki abban, hogy könnyen beilleszkedjen az új környezetbe, valamint hogy hamar felvegye a fővárosi tempót.

A két híradós bővebben is mesélt az egymáshoz fűződő viszonyukról és arról, mi minden történt velük az elmúlt 23 évben.

„Mindketten lakást kerestünk, én kaptam egy ajánlatot egy cégtől, és mondták, hogy van még egy készülő lakás” – mesélte a István, hozzátéve: ezután megkérdezte a szintén lakást kereső Antóniát, hogy nem szeretne-e a családjával oda költözni.

„Emlékszem, amikor még kezdődtek az építkezések, készültek rólunk közös fotók a gödörnél, ahova felhúzták a házat” – idézte fel Szellő. A két híradós még azt is elintézte, hogy lehessen egy közös medencéjük.