Menü Bezárás

Kísérteties hasonlóság – Kulcsár Edina hat éve ugyanazért hagyta el akkori vőlegényét, mint most Csutit

Hasonló körülmények között ismerte meg Csutit is, mint mostani párját, G.w.M-et, és a korábbi szakítás oka is emlékeztet a mostanira.

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti múlt héten jelentette be, hogy a válás mellett döntöttek, és azóta már az is kiderült, hogy Edinára újra rátalált a szerelem. Arra sem sokat kellett várni, hogy megszólaljon az egykori szépségkirálynő újdonsült választottja, G.w.M is, miközben Csuti a Blikknek azt mondta, kissé csalódott volt feleségében, és a civilben Varga Márk névre hallgató előadót és Edinát még ő mutatta be egymásnak. Ma pedig maga Edina is megtörte a csendet és exkluzív interjút adott lapunknak.

Ám most kiderült, hogy Edina 6 évvel ezelőtt a mostanihoz kísértetiesen hasonló körülmények között szakított akkori vőlegényével, Mátéval és az egykori szépségkirálynő Csuti előtti hosszú párkapcsolatának is hasonló okok miatt lett vége. A Bors szúrta ki, hogy Csuti egy évvel korábban Szulák Andrea Life TV-n futott, Nyugi, köztünk marad című műsorában mesélt arról, hogyan ismerkedett meg Kulcsár Edinával.

Nem a legjobb barátomnak, de egy nagyon jó haveromnak volt a barátnője, és miután ők szakítottak, mi három hónapra rá elkezdtünk máshogy nézni egymásra

– mesélte Csuti, Edina pedig korábban szintén úgy nyilatkozott, mint most, azaz hogy Mátéval való kapcsolatának sem harmadik fél miatt lett vége.

„Nincs senki más az életemben, csupán arról van szó, hogy lelkileg már nem éreztem azt a támogatást, amit korábban Máté nyújtott nekem” – mondta akkor Edina, aki három hónappal később már nyíltan vállalta fel szerelmét későbbi férjével.

Andrást régóta ismerem, mert egy baráti társaságba járunk. Január közepén egy buliban éreztük először úgy, hogy ez akár több is lehet barátságnál.

– fogalmazott akkor.

Vagyis Kulcsár Edina új párja akkor is ismerte egykori szerelmét, mindkét kapcsolat az elhidegülés miatt ért véget és a korábbi szépségkirálynő akkor is úgy érezte, mint most, hogy élete legnehezebb időszakában talált rá a szerelem.

forrás: blikk.hu

Vélemény, hozzászólás?