Menü Bezárás

Letette kisfiát a pelenkázóra, aki azonnal ordítani kezdett – Mikor felemelte nem akart hinni a szemének

Szinte minden nő ismeri az az érzést, mikor kisgyermekével együtt kell elmennie bevásárolni és ügyeket intézni. Nem azzal van a probléma, hogy vinni kell a gyerekeket, hanem, hogy a kicsik hamar elfáradnak, megéheznek, tuti akkor kell tisztába tenni őket és így tovább. Persze ez az anyaság egyik velejárója és sokan már beleszoktak ezekbe a dolgokba. A legtöbb plázában, bevásárló központban…stb. vannak baba-mama szobák, ahol az édesanyák könnyű szerrel tisztába tehetik gyermekeiket. Hayley Turner is pontosan ezt akarta tenni, ám arra legvadabb álmaiban sem gondolt, amit ott tapasztal.

Az Egyesült Királyságban élő Hayley nem is lehetett volna boldogabb, hiszen volt egy szerető férje, Rob és egy csodálatos kisfia, Samuel. Úgy tűnt élete úgy zajlik, ahogy a nagy könyvben meg van írva, és ahogy megálmodta. Teljes mértékben elégedettek voltak az életükkel és el sem tudták képzelni, hogy bármi is belerondíthat ebbe az idillbe.

Annak ellenére, hogy Samuel koraszülött baba volt, semmi probléma nem ütötte fel a fejét sem várandósság, sem a szülés alatt. Az orvosok szerint nagyon erős fiúcska, aki hamar összeszedi magát. Így is történt. Csak pár hetet kellett a kórházban tölteniük, és erőnléte napról-napra egyre jobb lett. A szülők nagyon várták a pillanatot, mikor végre valahára hazavihetik és megkezdhetik közös életüket.

Samuel összességében nagyon nyugodt fiúcska volt, csak akkor sírt mikor nyűgös vagy fáradt volt. Tökéletesen alakultak mindennapjaik mindaddig, míg az egyik nyilvános helyen történő pelenkázás rosszul nem végződött. Történetét azonnal megosztotta Facebookon, hogy figyelmeztesse a többi anyukát.

“Általában nem szoktam ilyeneket megosztani, főleg nem az interneten, de úgy éreztem, ami velünk történt amellett nem mehetek el szó nélkül és szeretném figyelmeztetni nő társaimat, akik szintén anyák. Igazából korábban fogalmam sem volt erről. Gondoltam írok róla, hogy ne forduljon elő többé.

Ki szerettem volna cserélni a kisfiam pelenkáját egy nyilvános mellékhelyiségben. Szenttül hittem, hogy Samuel biztonságban van, és hogy ez a hely is viszonylag biztonságos a gyermekek számára. Tévedtem… Letettem a pelenkázó asztalra és a másodperc tört része alatt hatalmas sírásba kezdett. Eleinte arra gyanakodtam, hogy csak rossz napja van, fáradt és nyűgös. Sajnos percekkel később sem hagyta abba. Gyorsan lecseréltem a pelenkáját és felettem, hogy megnyugtassam, s ekkor láttam valamit ami iszonyatosan feldühített.

Valaki szándékosan rajzszögeket dugott a pelenkázó alátétbe, valószínűleg azt gondolva, hogy ez micsoda remek mulatság lesz. A fiam konkrétan a tűkön feküdt. A háta tele lett apró lyukakkal és sebekkel. Szegény nem tudta máshogy jelezni, hogy milyen fájdalomban van része, hiszen nem tudott beszélni. Nagyon szomorú, hogy ellenőrizni kell egy gyermekek számára BIZTONSÁGOSNAk tűnő helyet.”

Ti tapasztaltatok már valamilyen kellemetlenséget ilyen helyen?

Vélemény, hozzászólás?