Menü Bezárás

Megszólalt a válásról Kasza Tibi

A magyar celebvilágban egyre több házasság megy tönkre, és mindenki azt kérdezi, hogy ki követi őket?

Idén már elvált Tápai Szabina és Kucsera Gábor, Peller Anna és Lukács Miki, Tóth Gabi és Krausz Gábor, Szigligeti Ivett és Dudás Miki, és most Sydney van den Boschék is.

Sokan aggódnak Kasza Tibi házasságáért is, aki az utóbbi egy évben nem osztja meg feleségével közös élményeiket, és a kétkislányukat sem mutatja be a nagyvilágnak.

Ennek azonban nem az az oka, hogy a párjával rosszra fordult volna a viszonyuk. Kasza Tibiék házassága

A Szerencsekerék házigazdájának szándékos választása az, hogy ritkán tűnik fel a közösségi médiában, és a családja életéről semmit sem árul el.

Mi lett Kasza Tibiékkel? Na ez az a kérdés, amibe éjjel-nappal belefutok

– kezdi nevetve az édesapa a story.hu-nak.

„Mert bár nem mi ömlünk a bulvárból, és a közösségi oldalunkon sincs rólunk friss kép – mint ahogy arról sem sztorizom, épp mit ebédelek –, ez nem jelenti azt, hogy eltűntünk volna.

Egyszerűen máshol kell minket keresni. Velem akár napi három óra hosszára is lehet ’találkozni’, az életmódprogramom zártkörű Facebook-csoportjában reggel és este is élőben jelentkezem.

Tény, hogy ez a jelenlét már egészen másról szól, mint anno, amikor elkezdtem a közösségi médiával foglalkozni, az számomra szórakozás volt, baromira élveztem. Aztán egy idő után már kevésbé…

Minél többet mutattam magamból, annál több kellett. És ez egy állandó nyomás és megfelelési kényszer az emberen. Ott voltam a kezdeteknél, amikor indult itthon a közösségi média, így pontosan láttam, hogy a korábban még ártatlan, szórakoztató világ hogyan vált évről évre egy csatatérré.

Például tudatosan nem mutatom a gyerekeimet sem, de pár éve még simán posztoltam olyan képet, amin a háttérben látszott Lora Bella kis lába.

Nyár volt, nem volt rajta zokni, majd jött is a komment, amiben számonkérték, miért nincs rajta, majd le is oltottak, hogy milyen felelőtlen szülők vagyunk… De ha lett volna rajta, akkor meg az lett volna a baj.

Viszont eljutottam oda az életben, hogy senkinek nem akarok megfelelni, csak a családomnak.”

Majd úgy fogalmazott, hogy természetesen megérti azokat, akik továbbra is posztolják az életüket, de ő ebből nem kér. Számára ez nem okoz örömet, és sokkal több ideje marad azokra a dolgokra, és a szeretteire, akik mindennél fontosabbak a műsorvezetőnek.

Majd szóba került Kasza Tibi házassága is, hiszen feleségével, Andreával a kapcsolatukról sem sokat beszélnek. A műsorvezető most kivételet tett:

„Nem csak azért nem szerepelünk címlapok tucatjain, mert húztunk egy határt, és nem nyilatkozunk,hanem mert nálunk nincs dráma, amit fel lehetne habosítani.

Nem áll nálunk két hetente a bál, nem a botrányainktól hangos az utca. Bármilyen hihetetlen, még hangos szóváltás sincs köztünk Mankerrel.

Hogy vannak-e nézeteltéréseink? Hogyne lennének! Hisz házasok vagyunk…

De van tizenkét év rutinunk abban, hogy hogyan találjunk közös nevezőre. A kedvenc kikapcsolódásunk még mindig a közös séták nagy beszélgetésekkel.

És hál’ isten, olyan mederben folyik az életünk, illetve a munkánk szabad időbeosztása miatt sok időt tölthetünk együtt négyesben a lányainkkal. És én imádok édesapa lenni!

Azt is imádom, hogy lányaim vannak, akik egyébként egy pillanat alatt képesek levenni a lábamról. Lora Bella már ötéves, Liza Panna pedig júniusban lett egy, és a korkülönbség végett teljesen más figyelmet és

törődést igényelnek. A kicsi éppen a járással kacérkodik, mellette résen kell lenni. Lora Bellát meg már minden érdekli, be sem áll a szája, csak kérdez és kérdez. Napközben sokat van velem, bedobjuk a

kocsimba a gyerekülést, aztán indulunk is ’bandázni’, ahogy ő mondja. Közben beszélgetünk, szól a zene, apa kedvenc zenéit ritkábban hallgatjuk, többnyire a Jégvarázs szól oda-vissza”