Menü Bezárás

Milyen is tulajdonképpen a Vízöntő? Ezek az okok, amiért imádni fogod ezt a személyt!

Lázadó, de felelősségteljes, bátor, de szelíd, őszinte, zárkózott – a Vízöntő jelenléte mindig észrevehető, akkor is, ha elsőre diszkrétnek és egyszerűnek tűnik.

Különleges rejtély veszi körül, érzékeny és szelíd karakter. A Vízöntő jegyben született személyek növelik az Univerzum rezgését, és arra késztetnek, hogy letisztultabban lássuk az életet.

A Vízöntő olyan, mint egy mágikus erővel rendelkező művész: még az élet legsötétebb festményébe is csempész egy kis örömöt. A Főnix madárhoz hasonlóan a Vízöntő mindig megtalálja az erőt az újjászületéshez a legnagyobb szenvedés után is.

A szent tűzként lobogó belső erő vezérli, mindig megtalálja a dolgok jó oldalát, leküzdi a nehézségeket, akkor is, ha fél az akadályoktól.

A nehéz helyzetekben mindig megtalálja a lehető legjobb megoldást, célja, hogy a világ vele és általa jobbá váljon, kitartóan küzd azért, hogy példát mutasson a szenvedések elkerülése érdekében. Bár számos nehézségen megy át élete során, mégis mindig megtalálja a lehető legjobb megoldást.

Egy Vízöntő mellett mindig biztonságban érezhetjük magunkat, nagyon jól tolerálja a nehéz helyzeteket, a kiszámíthatatlanságot és a szenvedést. Élete egyáltalán nem szokványos, mindig történik valami szokatlan, izgalmas. Előre soha nem tervez, nem lehet tudni, hogy mire számíthatunk mellette, de unatkozni nem fogunk az biztos. Őszinte, igazságos és hűséges, olyan személy, akiben valóban megbízhatunk.

Mindig a megérzéseire hallgat, nem engedi, hogy mások befolyásolják, felemelt fejjel megy a céljai felé. Az állandó kiszámíthatatlanság ellenére mégis biztonságban érezhetjük magunkat mellette, mert a végén minden rendben lesz.

Ha valóban őszinte véleményre van szükségünk, kérdezzünk meg egy Vízöntőt. Nem tud hazudni, ezért mindig a lehető legdiplomatikusabban közli a véleményét még akkor is, ha kockázatos.

Ha erőre és inspirációra van szükségünk, töltsünk több időt a Vízöntő társaságában. Intelligens és nagyon kreatív, minden helyzetben tudja a lehető legjobb választ.

Jó hallgatóság, diszkrét, mindig megőrzi a titkokat. Ha segítségre van szükségünk, nyugodtan fordulhatunk hozzá, egy életen át ápolja a legfontosabb baráti kötelékeit.

Könnyen megbocsát (de nem felejt!), az éjszaka közepén is felhívhatod, ha szükséged van rá, válaszol, meghallgat, segít.