Menü Bezárás

Mit látsz meg elsőre a képen? A válaszod arról árulkodik, hogy milyen ember vagy valójában!

Néha hajlamosak vagyunk arra, hogy életünket mások elvárásainak megfelelően alakítsuk. Teljes mértékben elnyomjuk önmagunkat, kívánságainkat, vágyainkat, rettegünk attól, hogy mit gondol a szomszéd, a főnök, a barátaink, a rokonaink. A tudatalattink azonban sokkal jobban ismer, mint amennyit mi meg merünk mutatni saját magunkból.

Az alábbi egyszerű teszt segítségével felszínre kerülhet néhány olyan rejtett tulajdonságod, melyekről lehet eddig te magad sem tudtál. Nézd meg jól az alábbi képet, ne gondolkozz túl sokat, csupán hallgass a szívedre. Mi az, amit elsőre meglátsz a képen?

Sárga virágok

Egy kissé szégyenlős, inkább befele forduló személy vagy. Ha rád telepszik a rossz hangulat, nehezen tudsz kijönni a lelki nyomás alól. Sokszor érzed magad szürke kisegérnek, úgy gondolod, hogy nem értékelnek eléggé, nem veszik észre a pozitív tulajdonságaidat. Próbáld egy kicsit racionálisabban szemlélni a dolgokat, ne vész el az érzelmeid tengerében.

Női arc

Ha a női arcot vetted észre elsőnek, akkor az azt jelenti, hogy valamit keresel az életben. Viszont egy nagy akadály áll előtted, mégpedig saját magad. Általában a körülötted lévők problémájával vagy elfoglalva, kicsit áldozatként éled az életed, de saját magaddal viszonylag keveset foglalkozol. Légy mindig a legelső önmagad számára, és meglátod az egész világ másképp fog tekinteni rád.

Törött hárfa

Képes vagy elfogadni mindent és mindenkit úgy, ahogy van. Viszont, ha úgy érzed, hogy nagyon nem jó irányba alakul az életed, akkor mindent megteszel a változás érdekében. Jóindulatú vagy, igyekszel mindenkinek a kedvébe járni, viszont szétszórtság miatt néha pont a legfontosabb dolgokat nem veszed észre.

Ha a háttér hívta fel a figyelmed

Ha a felhők vagy a háttérben lévő tó hívta fel a figyelmed, akkor azt jelenti, hogy nagy figyelmet fordítasz a részletekre. Sok minden történt eddig az életedben, néha úgy érzed, hogy valóságos káosz minden napod, viszont most kezdesz rájönni, hogy nagyon sok mindent meg tudsz tenni azért, hogy egy nyugodtabb, letisztultabb életed legyen.

Fotó: Rafał Olbiński festménye Forrás