Menü Bezárás

Ő Terence Hill ritkán látott fia, Jess – Így hasonlít jóképű édesapjára

Jess Girotti apjától örökölte gyönyörű, kék szemeit.

A spagettiwestern koronázatlan királya, Terence Hill – eredeti nevén Mario Girotti – a hatvanas években, 24 évesen robbant be igazán a filmszakmába A párduc című filmmel, majd számtalan legendás alkotást forgatott le legjobb barátjával, Bud Spencerrel és egyedül is. Ilyen például Az ördög jobb és bal keze, a Nevem: Senki, a szinte mindenki által ismert Különben dühbe jövünk vagy a 2000-ben indult Don Matteo sorozat.

Jess együtt forgatott apjával

A népszerű olasz színész szerencsés csillagzat alatt született, hiszen nemcsak karrierjében, de magánéletében is mázlista: 53 éve él boldog házasságban feleségével, Lori Hill-lel, akit 1967-ben, két hónapnyi ismeretség után vezetett oltár elé. Közös fiuk, Jess Girotti, vagy ismertebb nevén Jess Hill 1969-ben született. 1973-ban örökbe fogadtak egy bajor kisfiút, de Ross 1990-ben egy tragikus autóbalesetben fiatalon életét vesztette – ezt a szörnyű tragédiát a mai napig nem sikerült feldolgoznia a házaspárnak.

Jess egyéves korában szerepelt Az ördög jobb és bal keze című filmben, 1984-ben feltűnt a Don Camillóban, tíz évvel később pedig elcsíphettük a Bunyó karácsonyig című filmben is. Ennek ellenére nem lett belőle hivatásos színész, az elmúlt években rendezőasszisztensként dolgozott például a Doc West című tévéfilmben és a Lucky Luke sorozatban. Külsőleg elképesztő a hasonlóság apa és fia között, nem meglepő, hogy Jess kitől örökölte szőke haját és ragyogó, kék szemeit. Nézd meg a fotókat!