Menü Bezárás

Ők a legerősebb csillagjegyek – Senki és semmi nem tudja őket megállítani!

A helyzettől függetlenül, nagyon könnyen regenerálódnak lelkileg, semmi sem tudja elvenni a jövőben vetett hitüket.

Mindig teljes szívvel élvezik az életet, és kifogyhatatlan a továbblépéshez szükséges erejük.

Bika

A 12 állatöv közül a Bika az egyik legerősebb jegy. Erőssége az őszinteségben, az odaadásban, a türelemben, a megbízhatóságban és a felelősségteljes viselkedésben rejlik. Bármi történjen is, minden helyzetben erős tud maradni. Szakmai, érzelmi és a személyes életben is stabil oszlopokon áll, senki és semmi nem tudja eltántorítani céljától.

Ezt üzeni az Univerzum: ítélkezés nélkül fogadd el a világ eseményeit, és bocsáss meg azoknak, akik bántottak. Soha ne legyen a lelkedben harag, csalódás vagy gyűlölet. Lépj tovább, erősebb vagy, mint valaha!

Oroszlán

Nagyon erős személyiségtípus vagy, általában minden helyzetben te dominálsz, a kezedben tartod az irányítást, senki és semmi nem befolyásolhat. Hajlamos vagy a bosszúállásra és az arroganciára, főleg, ha valaki megbántott, addig nem nyugszol, míg vissza nem “fizeted”, ami a másik személynek “jár”. Egy nagyobb csalódás után arra összpontosítasz, hogy minél hamarabb talpra állj, és visszaszerezd az önbizalmad.

Ezt üzeni az Univerzum: soha ne felejtsd el, hogy te vagy a legerősebb. Vigyázz magadra, ha mindig az első helyen szeretnél lenni, akkor nagyon sok energiát kell fektess a folytonos megújulásba.

Skorpió

Határozott és erős személyiség vagy, senki sem szólhat bele az életedbe. Pozitív, rokonszenves, nyitott és kedves embernek tartanak az ismerőseid. Nem engeded, hogy döntéseidben bárki is befolyásoljon, nem szívesen barátkozol olyanokkal, akik folyton beleszólnak az életedbe. Nem okoz problémát, hogy kilépj a komfortzónádból, a nehezebb kihívásokkal is bátran szembenézel.

Ezt üzeni az Univerzum: küzdj az álmaidért, bátran nézz szembe a nehézségekkel, hiszen eléggé erős vagy ahhoz, hogy legyőzd a problémákat. Légy önmagad számára mindig a legfontosabb!