Menü Bezárás

Összeköltözött Balogh Edina és Szabó Simon, megmutatták milyen csodálatos házban laknak – Atya ég mi van ott…ÍME

Összeköltözött Balogh Edina és Szabó Simon, megmutatták milyen csodálatos házban laknak – Atya ég mi van ott…ÍME

Már a gyerekeik is találkoztak egymással.

Balogh Edina és Szabó Simon a Farm VIP tavalyi évadának forgatása alatt ismerkedtek meg. A Story magazinban számoltak be arról, hogy már együtt laknak. Ráadásul budapesti bázisuk mellett három hónapja egy fővároshoz közel lévő kertes ház is az otthonuk. Erről Szabó Simon azt mondta, „olyan, mintha az ember mindennap nyaralna, nem nagyon akarsz innen bárhova is elmenni”, pedig ő előtte tősgyökeres belvárosi volt.

Most is azt mondom, én nem vagyok az a kertvárosi forma, engem azért a belváros határoz meg, de szeretek itt is lenni. A házat is én találtam, amikor keresgéltünk Edinával. Egyből beleszerettünk, nem volt kérdés

– mondta a színész, párja pedig azt mondta, ők már annyira megszokták a nagy teret és a kertet, hogy nehezen tudnának csak a magas bérházak miliőjében élni.

Egyszerűen imádom, hogy Simon tud főzni. Annyira jó, amikor együtt sütünk-főzünk, közben a gyerekek szaladgálnak körülöttünk. Mozgalmas, de mégis olyan nyugodt és szép itt az élet

– jelentette ki a színésznő, aki a kerti munkákból is szívesen kiveszi a részét, és a festést is nagyon élvezi a szabadban. Edina kicsit nehezebben éli meg ezt a kettős életet.

Ez azért nagyon melós, problémás. Sok a pakolás, a logisztika, mert nincs egy hely, amire rá tudjuk mondani, hogy na akkor ez a közös otthonunk. Zavar, hogy nem tudunk együtt élni teljes mértékben, és nehezen viselem, amikor Simon Pesten alszik. Ugyanakkor tudom, hogy jelenleg ez a legjobb megoldás, amit ki tudtunk találni.

Szabó Simon azt mondta, ez addig nehéz helyzet, amíg a gyerekek ilyen kicsik, és amíg nem jön az elhatározás, hogy vesznek valahol egy közös házat. „De ez is eljön” – fűzte hozzá.

Nekem sem jó, hogy vannak napok, amikor Edina nincs mellettem. Vagy hogy van egy itthon meg egy otthon is. De közben jó dolog is, hogy mindig eldönthetjük, mihez van kedvünk. Amikor kéthetente eljön az a négy nap, amit csak kettesben tölthetünk, akkor legtöbbször a főváros mellett döntünk, és Edinán is látom, hogy imád ott mászkálni. Mozizunk, vacsorázunk. Olyankor nem gond, ha megiszunk egy pohár bort, mert nem kell hazavezetni.

A gyerekeik is megismerkedtek már és nagyon jól kijönnek egymással. Családi, és kettes nyaralás is tervben van, hamarosan jön az egyéves évfordulójuk is. Olaszországba tesznek egy autós kirándulást, ez lesz az első közös, egyhetes utazásuk.

Anyukám a múltkor viccesen megkérdezte tőlünk, mikor veszem már el Edinát. Mindketten kicsit belepirultunk dologba

– mondta Szabó.

FOTÓKÉRT KATTINTSON IDE!