Menü Bezárás

Richard Gere kijelentése miatt forrong az internet: “Senki sem fogja épp bőrrel megúszni az életet!”

Richard Gere népszerű színész, és az amit mond, az amiben hisz, emberek millióihoz jut el. Nemrég a Facebook adatlapján jelent meg a következő bejegyzés.

“Édesanyám egyik barátnője mindig egészségesen étkezett, mert egészséges szeretett volna maradni. Nem fogyasztott alkoholt, nem dohányzott, sokat mozgott, és nem lépett ki úgy a napsütésbe, hogy nem kente volna be magát napvédő krémmel.

Mindig kikérte orvosa, valamint a táplálkozási tanácsadója véleményét. Mi meg voltunk győződve, hogy a hölgy megszállottá vált ami a saját egészségét illet. Ma 76 éves, és súlyos bőrrákot állapítottak meg nála, és még csontritkulásban is szenved.

Édesapám barátja viszont nem fogta vissza magát, amikor az élvezetekről volt szó. Soha nem sportolt, vajas kenyérre két szelet sonkát tett. Nem vetette meg az alkoholt, és többször leégett a napon. Az orvosok véleményére nem sokat adott, úgy élt, hogy azt tette, amit akart és ahogyan ő akarta. Ma 81 éves, az orvosok szerint nincs baj az egészségével.

Mi ebből a tanulság? Az, hogy senki sem ússza meg élve, épp bőrrel az életet, ezért mindent meg kell tenni, hogy éljünk át minden pillanatot, mert lehet, hogy holnap már a nap nem kell fel.

Edd, idd, tedd azt, amit a legjobban kívánsz. Az élet csodálatos és szép! Élj ma, légy önmagad most!”