Menü Bezárás

Shambala pajzs – a módszer, ami megvéd az energiavámpíroktól, és attól, hogy te magad is azzá válj!

Mindannyian rendelkezünk egy belső energiával, ami életben tart, ami mozgat minket. A spirituális bölcsesség szerint minden egyes embert a tettei és az élményei határozzák meg, melynek hátterében az egyetemes rendező elv lapul, ami áthatja az egész életünket. Egy olyan megismerés, tapasztalat társítható hozzá, ami túlmutat a világunk fizikai, azaz látható, tapintható voltán – amit csak a lelkünkkel érzékelhetünk.

Míg egyes emberek társaságában megnyugszunk, feltöltődünk, jó érzés a közelükben lenni, addig mások mellett elfáradunk, lemerülünk, mintha leszívnák az energiánkat – biztosan te is tapasztaltál már hasonlót.

Ugyanakkor ez az „energiaingadozás” egyénen belül is változik: van, amikor jó passzban vagyunk, és van, amikor bal lábbal kelünk fel, zsémbesek, morcosak vagyunk, és ezt az energiát adjuk tovább.

De mi van, ha létezik egy trükk, amellyel nemcsak a saját belső békénket tudjuk fenntartani, hanem valóságos energiapáncélt is vonhatunk magunk köré, mellyel megóvjuk magunkat az energiavámpíroktól?

Azok az emberek, akik megpróbálják megborítani a belső egyensúlyunkat, mindig is akadnak majd a környezetünkben. Legtöbbször észre sem vesszük, hogy máris belenyúltak az energiamezőnkbe, és kizsákmányolják azt.

Gyakran viszont önként válunk energiaadományozókká, mert megszánjuk őket, segíteni próbálunk nekik, bűntudat ébred bennünk, vagy csak nem akarjuk megbántani őket. Így inkább feláldozzuk a saját értékeinket mások javára, menőövek akarunk lenni ott, ahol nem is szükséges, hogy utólag aztán magunkat hibáztassuk, amiért nem volt erőnk nemet mondani, amiért nem álltunk ki a véleményünk mellett.

Shambala pajzs - a módszer, ami megvéd az energiavámpíroktól, és attól, hogy te magad is azzá válj!
Shambala pajzs – szorítsd ökölbe a kezed, és nyomd a tenyeredbe! – Fotó: Shutterstock

Az egyetlen fegyver, ami hatástalanítani tudja az igyekezetüket, az önuralom és az áthatolhatatlan nyugalom – a védőpajzsunk, ami megóv a dühös tekintetektől, a (ki nem mondott) követelésektől, a (jól elrejtett) irigységtől, a szemrehányásoktól, az önvádaskodástól. Csakis így gátolhatjuk meg, hogy elússzon belőlünk az életenergia, amelynek hiányában bizony mi magunk is energiavámpírrá válunk.

Okosan kell gazdálkodnod a belső energiáddal ahhoz, hogy megtartsd az egyensúlyt. Bölcsen kell felhasználnod, és ennek megfelelően pozitív energiákkal, szeretettel és együttérzéssel, harmóniával és szépséggel, pozitív hozzáállással és pozitív érzelmekkel kell megújítanod.

Hogy megvédd magad a külső támadások ellen, próbáld ki a híres „Shambala pajzsot” – egy olyan technikát, amelyet joggal tartanak az egyik legerősebb energetikai gátnak, ami minden negatív rezgéssel szemben működik.

A „Shambala pajzs” azért is különleges, mert a kellemetlen eseményektől és betegségektől is megóv.

Nagyon könnyű elvégezni: szorítsd ökölbe a kezed, és nyomd a tenyeredbe! Az egyetlen különbség az, hogy a nők a jobb kezüket, a férfiak pedig a balt szorítják össze.

A technika alkalmazható megelőzés céljából, hogy megerősítsd vele az energiapáncélodat, mielőtt kilépsz a lakásodból vagy olyan pillanatokban, amikor nyilvánvaló veszélyt érzel, illetve gyógyító „pirulaként”, ha netán beleszaladtál egy energiavámpír csapdájába vagy egy szándékos energiatámadással szembesülsz.

A lényeg az, hogy szeresd önmagad!