Menü Bezárás

Sokan elítélték Pierce Brosnan-t, amiért egy telt idomú nőt szeret – Egy igen szokatlan hollywoodi szeretelem története

A felesége messze sem olyan csinos, mint a szuper-szexi hollywoodi színésznők, akikkel Pierce Brosnan sokéves karrierje során együtt játszott, a férfi mégis ezt a nőt szereti. Fülig belezúgott Keely Shaye Smithbe, és ezen az elmúlt húsz esztendő sem tudott változtatni.

Sokan elítélték Pierce Brosnan-t, amiért egy telt idomú nőt szeret - Egy igen szokatlan hollywoodi szeretelem története

A volt 007-es ügynök boldogabb, mint valaha, és mindössze egy nőért él-hal: azért az egyért, aki sosem hagyta cserben, és aki kitartott mellette élete legnehezebb pillanataiban. Kézenfogva sétálnak az utcán, édes gesztusokkal kényeztetik egymást, és a világ szeme láttára csókolóznak, szemrebbenés vagy bármilyen rejtőzködés nélkül.

„Egyetlen nőé vagyok! Bármilyen szerepet is játsszak el, Keely és én tudjuk, hogy a munkám mindössze egy fantázia-termék, és nem a valóság. Amikor pedig hazatérek, este, a munkából, ahhoz az egyhez térek haza, akit szeretek.” – vallotta meg szerelmét a sármos színész olyan formában, melyről sok nő csak álmodozhat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) által megosztott bejegyzés

A rosszakarók és a pletykafészkek sokszor címkézték meg őket azzal a megjegyzéssel, hogy a szerelem szó szerint vak, hiszen Brosnan asszony nem éppen egy címlapra illő címlapfeleség. A rosszmájú megjegyzéseket Shaye Keely Smith dús idomai ihlették, na meg az irigység. Pierce Brosnan ugyanis az a férfi, akiért minden harmadik nő szívdobogást kap, és aki bárkit megkaphatott volna ezen a világon.

Miután világra hozta a két közös gyereküket, Keely nem tudott megszabadulni a terhesség alatt felszedett pluszkilóktól, és meg kell hagyni, itt-ott ténylegesen gömbölyű, de ez cseppet sem számít a színész szemében, sőt! Legalább annyira – ha nem jobban szereti őt most is, mint akkor, amikor megismerte.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) által megosztott bejegyzés

A házaspár elválaszthatatlan, rendkívül szoros kötelék fűzi őket egymáshoz. Keely volt az a személy, aki átsegítette Pierce Brosnant élete egyik legnagyobb válságán, amikor elveszítette első feleségét és a közös lányukat. Mindketten petefészekrákban hunytak el, és ez a dupla-veszteség porig zúzta a színészt.

„Nagyon boldog vagyok, hogy újra rámtalált a szerelem. Ő megérti a legmélyebb érzelmeimet is.” – mesélte az ír származású színész, hozzátéve: „Nagyon nehéz a halálról beszélni valakivel. De ő tudja, hogyan kezelje a témát, és velem együtt sír, reggel, egy csésze tea mellett.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) által megosztott bejegyzés

Pierce Brosnan 2001. augusztus 4-én vette feleségül Keely Shaye Smitht, de már húsz éve együtt vannak. Két gyerekük született, egyik 18, a másik 14 éves.

„Égi áldás volt, hogy megtaláltam a szívem párját, és ő lesz mindig az egyetlen nő az életemben.” – szögezte le a színész. Mellesleg, Pierce Brosnan május 16-án ünnepelte 65. születésnapját. Remek formában van, és piszkosul jól néz ki, így nem csoda, hogy még ma is egyike a legbálványozottabb férfiaknak a világon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) által megosztott bejegyzés

Forrás