Menü Bezárás

Válassz egyet az alábbi szimbólumok közül, hogy felfedezd valódi személyiséged!

Válassz egyet az alábbi szimbólumok közül, és sok mindent megtudhatsz a személyiségedről!

Minden embernek más dolgok fontosak az életben, választásainkat pedig nagyon befolyásolják legmeghatározóbb tulajdonságaink. Kapásból fel tudsz sorolni 5 rossz és 5 jó tulajdonságodat? Ugye nem is annyira könnyű?

Válassz egyet az alábbi szimbólumok közül, és egy kicsit közelebb kerülhetsz az igazi énedhez!

1. Liberális és őszinte

Ha az első szimbólumot választottad, akkor azt jelenti, hogy megpróbálod mindig az élet pozitív oldalát szemlélni. Bármilyen feladatot is kelljen véghez vigyél, mindig optimista vagy. Általában betartod a szabályokat, szorgalmas és nagylelkű vagy. Nem csak arra törekszel, hogy a saját életed jobb legyen, de másoknak is segítesz pozitívabban látni a dolgokat.

Mivel egy kicsit különböző a világlátásod, vannak, akik nehezen tudnak kommunikálni veled. Teljes szívedből tudsz szeretni, akkor is, ha több csalódáson mentél már át. Másoknak nehéz elfogadni azt a tényt, hogy keményen megdolgoztál, hogy elérd azt a szintet, ahol most vagy.

2. Bájos és őszinte

Az őszinteség és a kemény munka híve vagy, a felelősségteljes élet pedig magától értetődő. Azonban azok a dolgok, amelyek kötelezőek, kissé nehezedre esnek. A munkában mindig megbízható és felelősségteljes vagy, ismerőseid soha nem kételkednek benned. Gyors gondolkodású személy vagy, éppen ezért probléma esetén pillanatok alatt döntesz, és cselekszel. Mindig nyitott szemmel nézel a világra, az új dolgok nem rettentenek el.

3. Leleményes és figyelmes

Állandóan van valami nagyszerű ötleted, önzetlenül segítesz másoknak is, kedves és figyelmes vagy. Jobban szeretsz egyedül dönteni, de nyitott vagy az új nézet, elméletek iránt is. Alapvetően introvertált vagy, így csak hasonló gondolkodású emberekkel tudsz jól kijönni. Mindig őszinte és erkölcsös vagy, soha nem mennél bele olyan dologba, ami nem tiszta. Ha valamiről meg vagy győződve, akkor is kitartasz a véleményed mellett, ha mindenki más ellened van.

4. Megfontolt és átgondolt

Egy igazi jótét lélek vagy, egyedi és különleges személyiséggel rendelkezel, néha furcsának tűnhetsz, mert általában az intuíciódra hallgatsz. Kissé nehezen kezdeményezel új barátságokat, de, ha úgy érzed, hogy valaki megbízható, akkor közelebb engeded magadhoz.

A legkisebb vita vagy félreértés is mélyebb sebeket hagy benned. Fontos számodra a személyes tér, hogy ki tudj teljesedni a kreatív tevékenységek által. Tele vagy érzelmekkel, de csak bizonyos személyeknek mutatod meg a legbensőbb énedet.

5. Magabiztos és uralkodó

Kifejezetten önálló vagy, a saját feltételeid szerint éled az életet, csak az ösztöneidben bízol. Te vagy az erős támasz, az oszlop a családod, és a barátaid számára, minden probléma esetén lehet rád számítani. Tisztában vagy vele, hogy milyen úton kell eljutni a kijelölt célig, éppen ezért magabiztosan haladsz, és semmi nem tántoríthat el az álmaidtól. Fontos számodra az őszinteség és az igazság kimondása, és cserében ezt másoktól is elvárod.

6. Barátságos és érzékeny

Fejlett kapcsolatteremtő és kommunikációs képességgel rendelkezel. Fontosak számodra a barátok, csak akkor érzed jól magad, ha egy kellemes társaság van körülötted. Kellemes energiájú aurád segít abban, hogy mások is jól érezzék magukat a társaságodba, szinte mágnesként vonzod a pozitív emberi kapcsolatokat. Segítőkész vagy, és mindent megteszel azért, hogy jobbá tedd a világot, de tudod, hogy a változás benned kezdődik el. Szeretettel árasztod el a világot, de cserében elvárod, hogy te is visszakapd a befektetett energiát.

7. Karizmatikus és spontán

Kiváló humorú, szórakoztató személyiség vagy, állandóan megnevetetted a környezeted, melletted aztán nem szomorkodik senki. Lelkesedésednek semmi sem szab határt, spontaneitásodról messze földön híres vagy, hiszen pillanatok alatt döntesz a legnehezebb kérdésekben is. Ismered az Univerzum törvényeit, és szinkronban élsz velük, a személyiséged pozitív hatással van másokra is. Szórakoztató a társaságod, mindig benne vagy minden jó buliban.

8. Élénk és pozitív

Ajándékként tekintesz az életre, és megpróbálod a legtöbbet kihozni belőle. Mély meggyőződéssel hiszed, hogy élni érdemes, büszke vagy arra, amit eddig elértél. Minden érzelmed kirajzolódik az arcodra, éppen ezért semmit sem tudsz elrejteni. Minden örömödet és bánatodat megosztod a családtagjaiddal, barátaiddal, egy nyitott kártya vagy a hozzád közelállók számára.

Nagyon egészséges az élethez való hozzáállásod, számodra a pohár mindig „félig tele” van. Nagyon elnéző vagy másokkal, de azért vigyázz, ne tarts magadba minden haragot. Tisztában vagy vele, hogy az élet túl rövid, ezért szeretnéd a legtöbbet kihozni belőle.