Menü Bezárás

11 tulajdonság, amiért igazán imádnivaló egy Halak hölgy!

A Halak nő egy igazi mágikus lény, olyan, mintha egy másik világból érkezett volna. Amint meglátod, azonnal beleszeretsz, ami nem is csoda, hiszen egyedülálló kisugárzása van, ragyogó, és a lelke magával ragadó.

Gyakran mosolyog, ábrándozik, mindent megtesz azért, hogy kerülje a rutint, és hogy a napi feladatok elvégzése ne vegye el minden energiáját. A szigorú szabályokkal, a társadalmi elvárásokkal, és korlátokkal is igen nehezen tud megbirkózni. Rendkívül érzelmes, empatikus, intuitív és érzékeny személyiség, fő életcélja mások segítése, és a világ jobbátétele.

A hozzá leginkább találó partner: Szűz, Bak, Rák, Ikrek.
Szerencseköve: akvamarin.
Szerencseszámok: 6, 9, 15.

A fantázia és az álmok birodalmában érzi magát a legjobban, szeret egyedül lenni, szoros kapcsolatban áll a saját lelkével, és az Univerzummal is. Nagyon fontosak számára az érzelmek, a lelke tele van csupa szép érzelmekkel. Ha igazán fontos számodra, soha ne gúnyolódjon empatikus személyiségével, hidd el a világnak sokkal több ilyen emberre lenne szüksége. A Halak nő megtanít arra, hogy hogyan alakítsunk ki harmonikus emberi kapcsolatokat, hogy hogyan legyünk szelídebbek, kedvesebbek, nemcsak egymással, hanem önmagunkkal is.

Halak nő a párkapcsolatban

A Halak nő az állatöv legromantikusabb csillagjegye, hajlamos arra, hogy teljesen az eszét veszítse a szerelemtől. Természetes és érzéki vonzerővel rendelkezik, könnyen hipnotikus varázslatába eshetsz.

A párkapcsolatban a Halak nő gyakran vonzza azokat a férfiakat, akik valamilyen érzelmi problémával küzdenek, úgy érzi, hogy mindenáron meg kell mentse őket.

Miért szerethető a Halak nő?

1. Érzékeny.

2. Figyelmes.

3. Csodálatos lelke van.

4. Teljes lényével szeret.

5. Soha nem csal meg…

6. A párkapcsolatnak szenteli magát.

7. Képes kompromisszumot kötni.

8. Őszinte és mindig elmondja, mi jár a fejében.

9. Szenvedélyes.

10. Célja mások lelkének gyógyítása, megmentése.

11. Komolyan veszi a dolgokat, nincs ideje játszani.

Fotó: pngtree.com