Menü Bezárás

81 csecsemőnek volt a nevelőanyja az elmúlt 34 évben a 78 éves nő!

Linda Owens alig egy hónappal ezelőtt egy kislányt fogadott be a kaliforniai Hayward-i otthonába, nevelőszülőként a csecsemő volt a 81. “gyermeke”.

81 csecsemőnek volt a nevelőanyja az elmúlt 34 évben a 78 éves nő!

“Ez a munka egy igazi kihívás, de lelkileg hihetetlenül kielégítő” – mondta a 78 éves nyugdíjas, aki osztályvezető volt egy élelmiszerboltban. 2017-ben frissítette képzésítését, hogy tovább folytathassa a munkáját, így megkönnyítette azoknak a pároknak az életét, akik nevelőszülők szerettek volna lenni. A megyében az Owens nevet mindenki ismerte, az a gyerek, akik Lindához került, a lehető legjobb kezekben volt.

Linda Owens az elmúlt 34 évben sok elhagyott gyerekek segített életük első heteiben megtalálni a tökéletes nevelő- vagy örökbefogadó szülőt.

A csecsemők egy része kábítószer-függő családban született, mások fejlődési rendellenességgel jöttek világra, de volt olyan is, aki csak alvási nehézségekkel küzdött. Mindenik csecsemőre másképp kellett odafigyelni, és Linda tudta, hogy kinek mi a legmegfelelőbb: szívvel és lélekkel vigyázott rájuk, hiszen ő erre született.

“Ez az, amit Isten ajándékba adott nekem” – mondta.

“Mérhetetlen tapasztalat, gondozás és önzetlen szeretet, ez az, amit a csecsemőknek nyújt” – mondják róla, akik ismerik.

Linda jelenleg a 81. csecsemőjét neveli, és vannak olyanok, akiket az elmúlt 37 évben gondozott, és még mindig kapcsolatban áll velük. nemrég egy Erica nevű hölgy látogatta meg, aki Owens által gondozott kislányt fogadott örökbe, és arról számolt be, hogy a gyermek életében mennyire meghatározó volt a Lindánál töltött idő, hiszen nagyon kiegyensúlyozott és gyönyörű lett.

A több mint három évtizedes munka számos csecsemőnek jelentette az életet, Linda önzetlensége és szeretete megalapozta a sorsukat, és segített elindulni nekik egy biztosabb jövő felé.