Menü Bezárás

„A feleségem fiatalabb, mint a lányaim, de anyának szólítják őt – a szülei azonban őrülten dühösek”

Jonathan Eubanks már nagyapa volt, amikor beleszeretett egy 21 éves fiatal lányba, akivel egy buliban ismerkedett meg. Mostanra már házasok, és az interneten osztják meg tapasztalataikat a nagy korkülönbséget illetően.

A férfi, aki egy 33 évvel fiatalabb nőt vett feleségül, azt mondja, a lány szülei nem fogadják el a kapcsolatukat a köztük lévő korkülönbség miatt, és az esküvőjükön sem voltak jelen.

Az 57 éves Jonathan és a 24 éves Roxana Eubanks 2021 júliusában házasodtak össze, és, bár nagyon boldogok, tisztában vannak vele, hogy az emberek gyakran megbámulják őket.

A videójáték-fejlesztőként dolgozó Jonathan két lánya idősebb Roxanánál, a férfi pedig 10 évvel idősebb, mint felesége édesanyja.

Fotó: Jonathan és Roxana EubanksDe a sok ítélkezés és kritika ellenére Jonathan azt mondja, feleségével nem is lehetnének boldogabbak. „Sehova nem mehetünk el úgy, hogy ne kapnánk kutakodó pillantásokat. Mindenhol így néznek ránk, ahová csak megyünk.” – mondta a férfi a Daily Starnak.

„Roxanát eleinte nagyon zavarta, míg én azt mondtam: hadd nézzenek. Most már ő is megbékélt vele, jobban, mint valaha, különösen amióta összeházasodtunk. A kapcsolatunk az esküvő után egyik napról a másikra megváltozott. Ekkor érezte, hogy ez valóban megtörténik, azt hiszem, korábban aggódott, hogy mégsem veszem feleségül, és végtelen megaláztatást fog elszenvedni a családja előtt.” – mondta a férfi.

Jonathan, akinek 3 unokája is van, hozzátette: „A szüleivel még mindig rossz a helyzet. Nem jöttek el az esküvőre, és továbbra is kitartanak amellett, hogy a korkülönbség probléma. De ez valójában csak erősebbé tette a kapcsolatunkat.”

A pár három éve találkozott Pasadenában, Kaliforniában, amikor Roxana mindössze 21 éves volt. Jonathan, aki korábban elvált, beköltözött abba az épületbe, ahol Roxana is lakott, és nem sokkal később megismerte őt egy, a lakók számára tartott buliban.

Fotó: Jonathan és Roxana EubanksJonathan így emlékezett az első találkozásukra: „Az első benyomásom az volt, hogy nagyon vonzó, de szuper-okos is. Volt benne egy tisztaság, amit nagyra értékeltem. Nem tudtam, hány éves, de a viselkedése miatt jóval idősebbnek gondoltam, mint amennyi valójában. Azon az első estén hajnali kettőig vagy háromig fennmaradtunk és beszélgettünk, és azóta is együtt vagyunk.”

Jonathan azt is elmesélte, hogy Roxana két héttel később elárulta a valódi életkorát. A férfi nagyon megdöbbent, nem gondolta volna, hogy a lány ennyire fiatal.

”Csodálkoztam, hogy valaki, aki olyan fiatal, mint ő, ennyi mindenről tud beszélni, ráadásul ekkora hozzáértéssel. Mindig az idősebb, érettebb nőket részesítettem előnyben, már akkor is, amikor még csak annyi idős voltam, mint ő most. Ebből a szempontból hasonlóak vagyunk.” – mondta Jonathan.

Roxana, aki hamarosan klinikai pszichológus lesz, gyorsan beleszeretett Jonathanba, és ez volt élete első komolyabb kapcsolata. A férfi családja, különösen 33 és 36 éves lányai, nagy szeretettel fogadták a lányt. „Roxana volt az első ember, aki mindkét lányomnak azonnal tetszett, azonnal megszerették. Most anyának szólítják őt, ami elég vicces, ő pedig a lányainak nevezi őket. De leginkább olyanok, mintha nővérek lennének.”

Fotó: Jonathan és Roxana EubanksRoxana családja azonban aggódott a kapcsolat miatt, és komoly problémájuk van a köztük lévő korkülönbséggel. Ennek ellenére a pár júliusban megtartotta az esküvőt, és most a családalapítást tervezik.

”Roxana szeretne legalább egy gyereket, és én nem akarom megfosztani őt ettől. Szeretném, hogy gyerekeink legyenek.” – mondja Jonathan.

„Az emberek azt mondják, hogy túl öreg vagyok, és mi történik, ha már nem tudok majd járni. De elmondom, mi ezzel a problémám. Teljes életet éltem, soha nem volt fizikai munkám, saját magamnak dolgozom. Minőségi szempontból egy egész élet előttem áll, amit egy gyerekkel tölthetek. Nekem nem jelent gondot, hogy nekem kell majd vigyázni a gyerekre, amíg Roxana a karrierjét építi, és elkezdi az életet – mindazokat a dolgokat, amiket nekem is lehetőségem volt megtenni.”

A pár most TheBlendedGap néven mutatja be kapcsolatát a TikTokon. Közel 25 ezer követőjük van, és szívesen beszélnek velük a köztük lévő korkülönbségről. Jonathan elmondta, hogy egyetlen feltétele volt, amikor beleegyezett abba, hogy közös TikTok profilt hozzanak létre. „Kikötöttem, hogy nem leszünk az a tipikus pár a nagy korkülönbséggel, ahol az idős férfi gazdag, a lány pedig fiatal és gyönyörű, és minden videójuk arról szól, hogy mennyi pénze van a fickónak, a lány pedig megmutatja, milyen sok Chanel retikülje van. Azt mondtam Roxanának, hogy ha valóban belevágunk, akkor őszintén megmutatjuk az embereknek, kik vagyunk valójában.”

Fotó: Jonathan és Roxana EubanksJonathan azt is elmagyarázta, miért tartja olyan erősnek a kapcsolatukat a korkülönbség ellenére is.

„Sokan úgy gondolják, hogy egy kapcsolat akkor működik, ha a felek összeillenek. De ezt a kompatibilitást jobban meg kéne határozni, mert a mi nézőpontunk szerint mi a legtöbb értelemben nem illünk össze egymással. A mi esetünkben a különbözőségeink azok, amik összetartanak, mert mindketten nagyon sokat tudunk adni a másiknak. Ha Roxana nincs, soha nem kezdtem volna el TikTokozni. Azt hiszem, már fel voltam készülve rá, hogy találkozzak vele, hiszen a videójáték-iparban dolgozom, az egész karrierem a fiatalabb közönség kiszolgálására irányult. A karrierem készített fel rá, hogy megismerjem őt. Együtt építettük ki a kompatibilitást. Ő a legjobb barátom, és még csak 24 éves.” – magyarázta Jonathan.