Menü Bezárás

A férjem hónapokig túlórázott, eleinte nem értettem mi történik, de nem gondoltam, hogy válás lesz a vége

A mai történetünk nagyon érdekes, egy olyan hölgyről szól aki megtudta, hogy a férje túlóráinak neve is van. Eldöntötte, hogy megbünteti őt, mégpedig a születésnapján.

Úgy éreztem, hogy a férjem megcsal, több jel is erre mutatott. Mindig üzeneteket irt valakinek közben pedig mosolygott vagy nevetett. Amikor megkérdeztem tőle azt, hogy kinek ír azt mondta, hogy az édesanyjának. Minden este egyre később ért haza a munkából, a kollégáitól pedig ha megkérdeztem, hogy mikor ment el a munkahelyéről mindig azt mondták, hogy néhány órája. Amikor a férjemtől megkérdeztem mi is történik, csak nevetett és azt válaszolta, hogy az irodában volt. Rengeteg munkája van, túlóráznia kell. Ne vonjam mindig kérdőre, azért dolgozik, hogy semmiben ne szenvedjünk hiányt, ezt inkább meg kellene köszönnöm neki.

Az utolsó csepp a pohárban az volt amikor este 22:30-kor lement tejet vásárolni, majd éjjel 2 órakor jött haza. Most már biztos voltam benne, hogy érdemes lesz felfogadnom egy magánnyomozót.

Nem mondtam semmit, megvártam a férjem születésnapját, amely néhány hónap múlva volt. Sokan azt kérdezhetitek, hogy miért kellett ennyit várnom, ha tudtam azt, hogy megcsal, azért mert bizonyítékokra volt szükségem és kellett találnom egy másik lakást is.
Amikor a férjemtől megkérdeztem, hogyan akarja megünnepelni a születésnapját, azt válaszolta, hogy nem akar vendégeket, csak a kollégáival akar ünnepelni.

Közben találtam a szekrényben 1 üveg pezsgőt és 2 poharat, majd azt tettem amit minden nő tenne a helyembe, elmentem otthonról. A férjemnek azt mondtam, hogy munkaügyben el kell mennem a városból. Ezért nem leszek itthon a születésnapján, néhány napig távol leszek, még egy kicsit sajnálkoztam is.

Azért, hogy a tervemet véghezvigyem a férjem születésnapjára meghívtam a szüleit, a húgát és néhány barátot is. Azt mondtam nekik, hogy meg akarom őt lepni, egy tortával és gyertyákkal. Ugye milyen jól hangzik?

A házunk mellett találkoztunk a meghívottakkal reggel 8:30-kor, hogy még munka előtt meglephessük a férjem. Beszálltunk a liftbe 8 személy, majd amikor az ajtónkhoz értünk, kinyitottam a kulcsommal. Csendben bementünk.

Mindenki meglepődött, a férjem is, a “túlórával” ültek az asztalnál, aki igen fiatalnak és magasnak tűnt. Az anyósom ledobta a tortát, a sógornőm és apósom kiabálni kezdtek a férjemmel. Én is eljátszottam, hogy váratlanul ért a dolog, a barátai szóhoz se jutottak. A most már volt férjem, sírni kezdett és üvöltözött, hogy mit tettem. Az új barátnője sietősen távozni akart. Még aznap beköltöztem egy bérelt lakásba, a válóper is gyorsan lezajlott, így most végre boldog és kiegyensúlyozott életet élhetek.