Menü Bezárás

Soha ne feledd azokat a kezeket, amelyek felneveltek!

Ha az édesanyád melletted van, akkor öleled át jó szorosan. Ha több tízezer kilométer választ el titeket egymástól, akkor hívd fel telefonon, és mondd el, hogy mennyire hiányzik!

Néhány őszinte és egyszerű ok, ami arra utal, hogy az édesanyád a legfontosabb személy a világon!

1. A szeretete feltétel nélküli

A világon csak az anya tudja és érzi igazán, hogy mi a feltétel nélküli szeretet. Még, ha nem is vagy mellette, ő teljes szívéből szeret, és megtesz érted mindent, mert az ő szíve állandóan érted dobog.

2. Mindig támogatni fog

Nem számít, ha átléped a szabályokat, vagy valami őrültséget teszel, ő az egyetlen személy, aki mindig és minden körülmények között támogatni fog.

3. Életet adott neked

9 hónapon keresztül a testében “laktál”, majd szörnyű kínok közepette életet adott neked. A világon mindennél jobban szeret, hiszen életet adott neked.

4. Mindig megbocsát

Bármilyen hibát követtél is el, ő mindig megbocsát neked. Hozzá bármikor visszamehetsz, neki elmondhatod a bánatod, nála mindig vigasztalást találsz.

5. Sok áldozatot hoz érted

Minden bizonnyal élete legszebb éveit áldozta fel érted, légy hálás neki!

6. Ő tartja össze a családot

Ki gyűjti az asztal köré a családtagokat? Ki főzi a legjobb ételt? Ki szervezi meg az ünnepeket. Az ANYA. Mindig odafigyel arra, hogy a család egysége megmaradjon.

7. Biztonságos menedék

Ha szomorú vagy, ha belefáradtál már mindenbe, vagy csak telefonon szeretnéd hallani a hangját, ő mindig ott lesz. Békét hoz az életedbe, megnyugtat, átölel, és általa kerek a világ.

Ne felejtsd el megölelni azt, aki számára a legfontosabb vagy!