Menü Bezárás

A világ legszebb ikerlányainak története: Ava és Leah különleges szépség

A két amerikai, Jaqi és Kevin Clements a világ legszebb ikerlányainak szülei. A 2010-ben született Ava Marie és Leah Rose életük első hónapjai óta igazi élő babákként néztek ki. Az évek előrehaladtával a két gyermek szépsége mit sem múlott, ezzel az egész világ figyelmét felkeltve.

Már születésüktől kezdve a környezetük észrevette, hogy az ikerpár közötti hasonlóság nagyon szembetűnő. A sima bababőrük, a szokatlanul selymes textúrájú hajuk és a teljesen szimmetrikus arcuk egyre vonzóbbá tették őket. És a bókok csak özönlöttek…

Mindenki ugyanazt mondta a szülőknek: hogy ezek a lányok előbb utóbb modellek lesznek, hogy imádnivalóak, és gyönyörűek. Ezért édesanyjuk úgy döntött, hogy egyre több képet tölt fel a lányokról a közösségi hálóra. És ez azonnal elérte a várt hatást!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ava + Leah (@clementstwins) által megosztott bejegyzés

Az ikrek édesanyja, Jaqi Clements beíratta a lányokat egy Los Angeles-i ügynökséghez, hogy részt vegyenek egy modelltanfolyamon. A párnak még volt egy kétéves fia, akit szintén gondozni kellett. Nehéz volt összeegyeztetni a három gyermek nevelését, ezért Jagi belátta, hogy elhamarkodottan íratta az ikreket a modell tanfolyamra. A lányok még túl fiatalok voltak, így az első kísérletük a modell szakma világában mindössze három hónapig tartott.

Jaqi úgy érezte, túl korai lehet a lányok modell karrierje még akkor is, ha ez a gondolat vonzó volt számukra. Ehelyett úgy döntött, hogy az ikreket a vele egykorú gyerekek társaságába és az egyszerű családi életbe vezeti be.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ava + Leah (@clementstwins) által megosztott bejegyzés

A kérdés azonban az, hogyan ismerhetjük meg igazán a gyermekek véleményét, amíg még ilyen fiatalok. Mert ebben a zsenge korban még nem tudják meghozni a saját döntéseiket, és nem is tudják világosan kifejezni őket. Az egyetlen nyelv, amelyet a gyerekek a gyermekkor első éveiben beszélnek, a könnyek és a nevetések nyelve. Ezért Jaqi és férje úgy döntöttek, hogy megvárják azt a pillanatot, amikor az ikrek maguk lesznek képesek döntést hozni.

Amikor Ava és Leah 7 évesek lettek, Jaqi felvetette a lányoknak azt az ötletet, hogy ha szeretnék, a már meglévő tánc- és úszásoktatás mellett kipróbálhatják a modellkedést is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ava + Leah (@clementstwins) által megosztott bejegyzés

Kitaláljátok, hogy a lányok hogyan reagáltak az édesanyjuk javaslatára? Ugrálni kezdtek az örömtől, és alig várták, hogy elkezdődjenek a modellórák.

Jaqi 2017. júliusában Instagram-fiókot nyitott @clementstwins címen a lányok számára, és ez hatalmas sikernek bizonyult, annak ellenére, hogy a fiók eredeti célja az volt, hogy ügynökségek portfóliójaként szolgáljon és hogy a lányok rajongótábort szerezzenek. Eközben az ikrek nagyon sok barátot is szereztek a modellvilágban.Forrás