Menü Bezárás

Andrea Bocelli és felesége között 25 év korkülönbség van, de szerelmi történetük szinte filmbe illő

A 62 éves Andrea Bocelli az egyik leghíresebb tenor a világon, és nincs is szükség a bemutatására, de talán azt kevesen tudják róla, milyen szép családja van. Felesége nemrég töltötte be a 37. életévét, és a köztük lévő nagy korkülönbség ellenére mindketten egy gyönyörű szerelmi történetet élnek át.

Február 18-án Veronica Berti, az énekes felesége 37 éves lett, a művész imádnivaló módon ünnepelte meg feleségét. Ünnepi vacsorát készített neki, családja és barátai társaságában, és egész éjjel zongorázott imádott felesége számára.

A 62 éves Andrea Bocelli és felesége, bár hivatalosan 2014. március 21-én házasodott össze, Andrea egy korábbi interjújában elárulta, hogy “a házasságunk valójában akkor kezdődött, amikor először találkoztunk”.

2002-ben a hölgy és a híres tenor egy partin találkozott, ahol Andrea Bocelli egy áriát énekelt neki. Veronica akkor 18 éves volt, de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy kapcsolatot kezdjenek egymással.

A szólista éppen akkor vált el és bevallotta, hogy “ennek a kapcsolatnak volt a leggyorsabb kezdete, mert ugyanazon az éjszakán össze is költöztek”. Andrea Bocelli szerint a 25 évnyi korkülönbség “könnyebbé, és nem bonyolultabbá” tette a dolgokat.

“Ez a korkülönbség már szinte hagyomány a családomban – hisz anya és apa között is megvolt ez.” – mondta. “Ezenkívül nagyon vallásos vagyok, és a bibliai házasságokban gyakoriak a korkülönbségek.”

A tenor azt mondja, hogy a “ragasztó,” amely összetartja őket, mindig is a zene volt.

2014-ben, sok éves kapcsolatuk után, Andrea és Veronica hivatalosan is összeházasodtak az olaszországi Toszkánában, a Madonna di Montenero szentélyben – ugyanazon a napon, amikor kislányuk, Virginia kétéves lett.

Andrea és Veronica jelenleg Toszkánában élnek, és annak ellenére, hogy csaknem 20 éve vannak együtt, úgy szeretik egymást, mint az első napon, és nagyon boldognak tűnnek 9 éves kislányukkal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andrea Bocelli (@andreabocelliofficial) által megosztott bejegyzés

Andrea Bocellinek van még két fia, Matteo Bocelli (23 éves) és Amos Bocelli (26 éves), akik Enrica Cenzattival kötött házasságból származnak, a művész első szerelmétől, akivel 10 évig voltak házasok. Noha 12 éves kora óta nem lát, ez soha nem akadályozta meg a művészt abban, hogy normális életet éljen és mindent megtegyen, amit csak szeretne, hogy például biciklizzen.

Forrás