Menü Bezárás

Az első dolog, amit ezen a képen meglátsz fontos dolgot árul el rólad

Minden ember más, másként vélekedik a dolgokról, másként gondolkodik. A világban ugyanazokat a dolgokat nagyon különböző módon érzékeljük, másként érzékeljük a körülöttünk lévő valóságot. A különbség pedig sokat elárul a jellemünkről.

Ez az egyszerű teszt arról árulkodik, hogy miként látod a világot, bizonyos helyzetekben milyen érzések dominálnak. Mi az, amit először meglátsz a képen?

Párduc

A perfekcionizmus a “második neved”. Bármilyen problémát megoldasz, amivel más nem tud mit kezdeni. Sőt, kedvenc foglalatosságod tulajdonképpen a problémamegoldás. Erősséged az elemző és a logikus gondolkodás, két lábbal állsz a földön, nem hiszel a szerencsében vagy a sorsban.

Meggyőződésed, hogy mindenki a saját boldogságának kovácsa, vagyis olyan életed lesz, amit magadnak teremtesz. Keményen dolgozol azért, hogy megkapd, amit szeretnél. Állandó elvárásaid vannak magaddal szemben, soha nem éred be az elért eredménnyel.

Kedves és gyengéd vagy másokkal, nem tartod a haragot, mert tudod, hogy azzal csak magadat mérgezed. Fontos számodra a béke és a stabilitás érzése.

Madár

Általában egy kedves személyiség vagy, szereted az embereket, és odafigyelsz arra, hogy hogyan bánsz másokkal, éppen ezért kedvelik a társaságodat. Fontos számodra a külső és a belső béke.

Bármilyen helyzetben tudsz uralkodni magadon. Sokszor elnyomod az érzéseidet, de mélyen legbelül gyakran érzed kényelmetlenül magad. Végtelen türelmes vagy, és vasidegekkel rendelkezel. Empatikus, érzékeny és taktikus személyiség vagy. Szereted a gyerekeket és az állatokat. Értékeled az egyensúlyt, mindig a szívedre és a megérzéseidre hallgatsz.

Női arc

A legfontosabb számodra az egyszerűség, nem szereted túlbonyolítani az életed. Számodra a világ mindig fekete-fehér, nincs köztes lehetőség. Határozott, őszinte és közvetlen ember vagy. Tiszteletben tartod azt az elképzelést, mely szerint az életben a legfontosabb “élni, és másokat is élni hagyni”.

Lehet, hogy elsőre nem tartanak valami kellemes személyiségnek, de a rideg maszk mögött bizony egy érző szív lakik. A lelked mélyén egy nagyon érzékeny ember vagy, leginkább attól rettegsz, hogy elveszíted azokat, akiket a legjobban szeretsz. Egyszerre próbálsz logikus és érzékeny személy lenni, de arra vigyázz, hogy soha ne tagadd meg, amit a szíveddel érzel.

Tájkép

Igen erős intuícióval rendelkezel, van egy hatodik érzéked, amely segítségedre van, hogy meghozd a helyes döntéseket. Tele vagy érzelmekkel, mindig a szívedre hallgatsz. Optimista vagy, pozitívan látod a történéseket, mindig mindenben meglátod a jót. Melegséget és örömet sugárzol. Hiszel benne, hogy a vihar után mindig kisüt a nap.

Nagyszerű hallgatóság van, mindig vagy egy vigasztaló szavad, a barátaid nagyon ragaszkodnak hozzád. Az intuíciódra hallgatva szeretnéd jobban megérteni önmagad, de ez nem jelenti azt, hogy vakon hiszel a körülötted lévő emberekben. Ha valaki segítséget kér tőled, soha nem utasítod vissza!

Fotó: Artush Voskanyan