Menü Bezárás

Az újdonsült menyasszony 3 perccel az esküvő után elvált a férjétől, mert az a vendégek előtt “ostobának” nevezte

Mielőtt örök hűséget fogadnánk valakinek, először ismerjük meg jól, de legyünk tisztában a saját rigolyáinkkal is. Manapság egyre türelmetlenebb mindenki, egyáltalán nem vagyunk toleránsak egymással, és eszünk ágában sincs néha egy kicsit elfogadóbbnak lenni.

A házasságot nem szabad félvállról venni. Ha valakivel összekötjük az életünk, akkor kitartunk mellette jóban és rosszban is. Támogatjuk egymást a nehezebb időkben, és elfogadjuk életünk értelmét olyannak, amilyen, míg a halál el nem választ.

Van, aki azonban egyáltalán nem képes tartani magát a fogadalmához, mint például ez a menyasszony is. Pár perccel a boldogító igen kimondása után, máris kérte, hogy hivatalosan is válasszák el őket, ugyanis nem képes ezzel a férfival tovább élni.

A Q8 News szerint egy kuvaiti pár néhány perccel azután, hogy férjnek és feleségnek nyilvánították őket, már fel is bontották a házasságot. Hogy mi volt az oka? A feleség teljesen kiborult, amikor az újdonsült férj gúnyolódott, és csúfolódott vele. Állítólag a vőlegény “hülyének” nevezte a menyasszonyát, és ezt az összes vendég előtt tette.

Mivel a házassági szerződésen még alig volt megszáradva a tinta, a menyasszony az esküvő után alig három perccel annak megsemmisítést követelte. A házasságkötő teremben jelenlévő hivatalos szervek elfogadták a kérését, és azonnal semmissé nyilvánították a frigyet. Kuvait történelmében ez volt a valaha megköttetett legrövidebb házasság.

Az eset megtörténte után válóperes ügyvédek meséltek arról, hogy mi volt eddigi karrierjük során a legdurvább válóok.

“A férj azt szerette volna, hogy a gyerekei örököljék az egész birtokát, de nem akarta, hogy elmondjuk a feleségének. Azt szerette volna, hogy a felesége jelenlétében elkészített végrendeletet később semmisítsük meg, és fogalmazzunk egy újat a tudta nélkül. Azonban a feleség megtalálta azt az e-mailt, amelyben a férj ezt a kérését közölte, és ezzel rövid időn belül vége is lett a házasságuknak” – mesélte az egyik ügyvéd.

“Egy házaspár a macska miatt vált el. A feleség fehér bundája miatt hógolyónak hívta a macskát, és azt szerette volna, hogy csak nedves tápot, vagy csirkemellet egyen kedvence. A férj viszont Lily-nek szólította a macskát, és úgy gondolta, hogy csak száraz tápot szabad adni neki. Egy évig vitatkoztak ezen, majd végül elváltak.” – mesélte egy másik ügyvéd.

“Apám válóperes ügyvéd volt” – mesélte egy férfi. “Volt olyan ügyfele, aki két okból akart elválni a férjétől:

1. Nem volt elég szőr a mellkasán.

2. Nem vezetett elég gyorsan.”

Forrás