Menü Bezárás

“Beleszerettem a fiam legjobb barátjába, amikor 16 éves volt, a családom kitagadott, de én őrülten szerelmes vagyok!”

Amikor 2016. júniusában az akkor 16 éves William Smith belépett a Buttigie család ajtaján, az anyuka, Marilyn azt hitte, hogy fiaival azonnal elvonulnak valamelyik szobába videójátékozni. A 7 gyerekes anyuka akkor még aligha tudhatta, hogy az a tinédzser fiú lesz élete szerelme és viszonyuk mindkettőjük életét fenekestől fel fogja borítani.

Az akkoriban 35 éves Marilyn a nyugat Sussexi Crawleyben lakott gyerekeivel és akkor került szorosabb kapcsolatban Williammel, amikor a fiú felajánlotta segítségét a ház körüli teendőkkel kapcsolatban. A pár között lévő 29 évnyi korkülönbség ellenére is egyből úgy érezték, mintha „természetes módon vonzódnának egymáshoz.”

A nő elmondása szerint, William sokat kellett győzködje őt, hogy merjen nyitni egy romantikusabb jellegű kapcsolat felé is, így azt mondanunk sem kell, hogy mikor a hétgyermekes anya ebbe belement a család azonnal felmordult.

„Már így is elitét a családom, amiért barátok voltunk, és már sokan azelőtt azt hitték, hogy több van közöttünk, mint ahogyan az valóban megtörtént volna.” – magyarázta a nő, aki egy takarító vállalatot igazgat és cseppet sem szerette volna elvenni Williamtől az előtte álló lehetőségeket.

„Én már több gyereket nem akartam, de nem szerettem volna Williamet megfosztani a család érzésétől, amire mindig is vágyott.”

William, aki most filmproducerként tevékenykedik kiemelte: „Mindig is tudtam, hogy valami különleges van közöttünk. Mindig is ő volt és ő is marad álmaim nője.”

„William és én még mindig szerelmesek vagyunk. Sokat nem vagyunk külön, mert ahogy egy kicsit eltávolodunk, máris hiányzunk egymásnak. Ő az én lelki társam. Pedig annyiszor neveztek pedofilnak, hogy már meg sem tudom számolni.” – emlékezett vissza Marilyn.

„Sok győzködésbe tellett. Nagyon komolyan kielemezte a dolgokat és engem is, hogy valóban ez-e az, amit akarok. És én 100%-ig biztos voltam a dolgomban.”

Miután elhatározták magukat, szinte azonnal össze is költöztek ám ami ezután következett az kissé szívszorító volt. Marilyn összes gyereke kitagadta az édesanyát és William sem tudott többet beszélni a családjával – de elmondásuk szerint akármikor újra megtennék.

A nagy kérdést William 2009-ben tette fel Marilynnek és rá 2 hónapra össze is házasodtak, majd elutaztak nászútra a Gibraltár közelébe, ahonnan Marilyn is származik.

A szokatlan pár nemrég ünnepelte 12. házassági évfordulójukat, de az emberek még a mai napig is furcsa szemmel néznek rájuk.

„Az emberek véleménye nagy hatással volt a munkámra, de most már szerencsére jobb a helyzet” – emeli ki William.

„Büszke vagyok rá és büszke vagyok a kapcsolatunkra. Mindig mondom Williamnek, hogy csókoljon meg az utcán, mert miért is kéne más véleményével foglalkoznunk?”

A pár legújabb közös projektje pedig nem más, mint egy film létrehozása, amely a kettejük szokatlan szerelmét dolgozza fel, céljuk ezzel ledönteni a sztereotípiákat és megértetni az emberekkel, hogy változni kell.

„Senki mást nem tudnék elképzelni, aki kicsit is jobban szeretne, mint William.” – mondta a nő.

Forrás: filantropikum.com