Menü Bezárás

Egy 26 éves fiatal nő hozzáment egy 77 éves üzletemberhez – Nem sokkal az esküvő után a nőt letartóztatták

Egy 26 éves fiatal nő feleségül ment egy 77 éves férfihoz. Bár a férfi azt hitte, igaz szerelemről van szó, hamarosan megértette, hogy a nő ezzel a házassággal akart meggazdagodni.

Lin Helena Halfont Floridában tartóztatták le, miután megpróbált beszerezni 1 millió dollárt újdonsült férje bankszámlájáról.

Richard Rappaport üzletember közel állt ahhoz, hogy jóval fiatalabb felesége kirabolja. Az izraeli származású Lint, aki nemrégiben lett Richard Rappaport felesége, a Tampai nemzetközi repülőtéren tartóztatták le, azzal a váddal, hogy többször is megpróbált hozzáférni 1 millió dollárhoz az üzletember bankszámlájáról.

A 26 éves nő egy Amscot bankfiókban próbálta meg beváltani az 1 millió dolláros csekket. Azt mondta a bank alkalmazottainak, hogy egy jachtot szeretne vásárolni a férjének, és ehhez van szüksége a pénzre.

A fiatal nőnek azonban nem volt szerencséje, a bank munkatársai ugyanis elég éberek voltak, és megtagadták az összeg kiadását. Ezt követően a nő megpróbált 3 különböző csekket beváltani, mindegyiket 333 333 dollár értékben.

Halfon azt nyilatkozta, hogy a férjével folytatott vita után küldte a csekkeket Izraelben élő nővérének. Ennek ellenére azonban a három csekkből kettőt egy férfi váltott be egy New Jersey-i bankban, kevesebb, mint egy héttel a történtek után. A nyomozók ezután elrendelték a harmadik csekk befagyasztását.

A Daily Mail szerint a nyomozók értesítették Halfon férjét, aki azt válaszolta, hogy szeretné megadni a feleségének az ártatlanság vélelmét.

A férfi azonban végül beismerte, hogy nem írta alá a szóban forgó csekkeket, és a felesége átverte őt. Lin Helena Halfont Tampában tartóztatták le, és a rendőrség folytatja a nyomozást az ügyben.

Vélemény, hozzászólás?