Menü Bezárás

Ennek az orosz családnak egy 136 kilós házi kedvence van: el sem tudnák képzelni az életüket nélküle

Sokan közülünk örömmel vállalná egy házikedvenc gondozását, legalábbis míg egy kutyusról, cicáról, max egy akváriumnyi halacskáról van szó. De mi történik akkor, ha a te négylábúd egy 136 kilós fenevad, amivel a napod minden egyes óráját meg kell osztanod? Az alábbi videóból kiderül, milyen érzés együtt élni egy megszelídített ragadozóval.

Svetlana és Iuri Panteleenko Oroszországban él, és Stepan nevelőszüleiként éli átlagosnak éppen nem nevezhető mindennapjait. Stepan ugyanis egy 23 éves medve, amit 3 hónapos kora óta gondoz a házaspár. A bocs eltévedt az édesanyjától, és egy erdészekből álló csoport talált rá. Nem volt valami jó formában, éppen ezért Svetlana és Iuri magához vette, és gyermekeként gondozta őt.

A medve annyira hozzájuk nőtt, hogy ma már el sem tudnák képzelni az életüket nélküle. Stepan szereti az embereket, és nagyon barátságos. Egy saját kis lakban él, ahol kedvére sziesztázhat a kanapéján. Ugyanakkor olyant is tud, hogy miként kell az asztalhoz ülni, és jól nevelt kölyökként elfogyasztani a reggelit.

Figyeld, milyen aranyos, amikor joghurtot eszik, a tejét szürcsöli vagy épp egy szelet tortát majszol! És ha még nem lakott volna jól, egészen különleges módon jelez a „szüleinek”: beharapja a mancsát!

Svetlana és Iuri bevallották, a hasán keresztül hódították meg Stepan szívét. Ami a napi étkezését illeti, nem kis adaggal kell őt boldoggá tenniük: a hatalmas állat 25 kilónyi halat, gyümölcsöt, zöldséget és tojást töm magába.