Menü Bezárás

Ha ezeket a dolgokat megteszi, akkor megtaláltad az igazi szerelmet…

Ezek azok a dolgok, amiket az exeid nem tettek meg érted…. De ne bánd, hogy nem, inkább keress egy olyan embert, aki képes miattad ezekre a dolgokra, mert ha megtaláltad, akkor tudhatod, hogy ő az örök szerelmed!

Ő lesz az, aki jelen van

Aki, ahelyett, hogy a telefonját bámulná az étkezőasztalnál, helyette rád néz és figyel. A csoportos beszélgetések során kérdéseket fog feltenni, és anélkül, hogy figyelmen kívül hagyna, a barátaidra is ugyanúgy figyel. Ő ott lesz. Soha nem engedi meg, hogy magányosnak érezd magad, még akkor sem, ha a másik szobában vagy, esetleg éppen távol valahol.

Ő lesz az, aki ösztönözni fogja a változásadat

Nem arra fog ösztönözni téged, hogy változtasd meg a hajad, vagy az öltözködési stílusod, mert pontosan olyannak szeret téged, amilyen vagy. De ha észreveszi, hogy egy bizonyos mérföldkő elérésére törekszel, akkor motiválni fog téged. Nem engedi meg, hogy leeressz, minden megtesz azért, hogy virágozz és jó irányba változz.

Módot fog találni, hogy meghitt pillanatokat éljen át veled

A szex nem az egyetlen alkalom, amivel meghitt pillanatot teremhetsz, és ezt ő tudja jól. Fogni fogja a kezed az autós túrák alatt. A lusta vasárnap reggeleken megengedi, hogy az ölébe hajtsd a fejed. Folyamatosan hozzád fog érni, és akkor is, ha nem vár cserébe intim dolgokat.

Ő teret fog adni neked a saját univerzumában

Meghív téged az ünnepi vacsorákra, ahol ott vannak a szülei is. A barátaival töltött idő alatt megosztja veled is a közös belsős poénok magyarázatát. Bárhová is mész vele gondoskodni fog arról, hogy szívesen fogjanak, és mindenhová elhív téged. Hiszen az ő világának darabkái, már a tieid is!

Ő kényelmes teret fog biztosítani neked

Ha megtaláltad azt a személyt, aki világossá teszi számodra, hogy bármit elmondhatsz neki, mert ő figyelmes meghallgat, és soha nem ítél, akkor nehogy elmenekülj. Az ő fő prioritása, hogy biztonságban érezd magad vele. Soha nem akarja, hogy aggódj, amikor vele vagy. Ő azt szeretné, hogy mellette mindig védett legyél, de mégse érezd magad kényelmetlenül.

Ő a saját személye elé állít téged

Amikor hazaér, egyből megkérdezi, hogy milyen napod volt, mielőtt ő kipanaszkodná magát a saját napja történéseiről. Az önzőség helyett ő inkább téged helyez előtérbe, még akkor is, ha ez esetleg kényelmetlenségeket szül.

Ő megpróbálja megérteni a nézőpontjaidat

Nem fog felrobbanni, amikor a kapcsolatotokra panaszkodsz. Nem fog egyből rádtámadni, és az érzéseidet semmibe venni. Ő inkább felölti a te cipődet és megpróbálja meglátni a te nézőpontjaidat. Mindent megtesz azért, hogy megértse, hogy honnan jöttél.

Ő enyhíteni fogja a fájdalmadat

Nem fog megvédeni téged a fájdalomtól, de mindent megtesz annak érdekében, hogy felvidítson, amikor az életed esetleg szétesik. Vicces lesz, és segíteni fog megoldani a helyzetet, és mindig ott lesz számodra. Érezni fogod, hogy nem vagy egyedül.

Ő nem fogja megváltoztatni a véleményed önmagadról

Nem vehet rá, hogy szeresd magad, de mindent megtesz azért, hogy jobban megértse, hogy mi zajlik benned. Naponta bókokat fog mondani, és tisztelettel fog bánni veled. Olyan szeretet fog adni neked, amiben mindig méltónak érzed majd magad. Mert tudja, hogy ez érdemled!

Mellette azt fogod majd érezni, hogy a megfelelő helyen vagy

Ez az ember el fogja érni, hogy az örök szerelem iránti kételyeidet átgondold. Ő meg fog győzni arról, hogy bizonyos kapcoslatok tényleg örökre szólnak – és a tiétek egy ezek közül.

Te megtaláltad már a szerelmedet? Hány pont illik a kapcsolatotokra?

Forrás: GoodStuff.hu