Menü Bezárás

Légy türelmes, minden úgy alakul majd, ahogy kell…

Csak légy türelemmel, és figyeld, ahogy minden úgy alakul az életben, ahogy neked a legjobb. Még akkor is, ha most ezt nem érzed igaznak. Mert minden jel arra mutat, hogy összeomlik az eddig felépített vár. De gondolj bele! Illúziót működtettél eddig vagy önazonos döntéseket hoztál?

Csak légy türelemmel, és megérted, bizonyos emberek miért nem maradnak örökre az életed részei. Látni fogod, mi áll a viselkedésük hátterében, milyen a valódi arcuk, és megérted, hogy hosszú távon nem tenne jót neked ez a kapcsolódás.

Csak légy türelemmel, és a karma igazságot fog szolgáltatni. Az élet senkinek sem marad adósa. Sem annak, aki hazudott neked, sem annak, aki valamilyen módon megkárosított, sem annak, aki érzelmileg bántott vagy kihasznált. Az a személy, aki összetörte a szíved vagy elárult, hirtelen gyorsasággal fogja megtapasztalni a veszteség érzését. Hagyd, hogy a karma végezze el a piszkos munkát.

Csak légy türelemmel, és minden bizonytalanságod megoldódik. Az Univerzum nem mindig akkor ad választ a kérdéseidre, amikor akarod. Minden üzenet a lehető legjobb időben fog megérkezni hozzád. Úgy, ahogy neked a legjobb.

Csak légy türelemmel, mert ha erőszakkal akarod irányítani a dolgokat, illúziót teremtesz csupán. Előfordulhat, hogy néha elragad bennünket a hév, és azonnal meg akarjuk szerezni vágyunk tárgyát. De ha nincs itt az idő, akkor nincs itt az idő. Nem fog sikerülni. Vagy nem úgy, ahogy szeretnéd. De az is lehet, hogy sikerül, aztán bedől. Bízd az életre a dolgokat. Hidd el, minden, amire szükséged van, úton van feléd.

Csak légy türelemmel, és figyelj a szívedre! Mindig mutatja az irányt. Mindig oda terel, ahol lenned kell, ahol növekedhetsz, tanulhatsz és fejlődhetsz. Nem fog becsapni. Tanuld meg a nyelvét, és hagyatkozz rá.

És ne feledd… csak légy türelemmel!

Forrás: GoodStuff.hu