Menü Bezárás

Így néz ki Melissa Morris a világ legsúlyosabb nője, aki 202 kilót fogyott “Az élet 250 kiló felett” műsorban

A My 600-lb Life (Élet 250 kiló felett) az amerikai TLC adó valóságshowja, amelyben túlsúlyos, 270 kiló fölötti emberek életét mutatják be, akik az iráni-amerikai, Houstonban praktizáló sebészhez Dr. Younan Nowzaradanhoz – vagy, ahogy ők emlegetik, Dr. Now-hoz – fordulnak segítségért, hogy lefogyhassanak.

A műsornak eddig 9 évada van, és minden epizód egy-egy túlsúlyos ember történetét mutatja be. Melissa Morris a műsor legelső epizódjában szerepelt, majdnem 295 kilót nyomott, és a fogyáshoz vezető útja 7 teljes évet vett igénybe, de végül sikerült elérnie kitűzött céljait, leadott 202 kilót, és megvalósította legnagyobb álmát – édesanya lett.

Amikor először találkozott Dr. Now-val, Melissa rendkívüli súlyproblémákkal küzdött, kényszeres túlevő volt, és még a leghétköznapibb dolgokban is segítségre volt szüksége. Akkori férje, Chris, sem tudott nemet mondani neki, és hagyta, hogy egyen, amennyit csak szeretne.

Az egészben az volt a legszomorúbb, hogy Melissa minden egyes plusz kilóval távolabb került attól, hogy megvalósulhasson az álma, és édesanya lehessen. Akkoriban súlyos depresszióval is küzdött, de végül sikerült elszánnia magát a változásra.

Az út, amit Melissa Morris bejárt, hihetetlenül inspiráló, különösen mivel nagyon jól alkalmazkodott Dr. Now híresen szigorú diétájához, és miután átesett a várva várt gyomor bypass műtéten, rendszeresen sportolni kezdett, egészségesen étkezett, és még a fogyás után fennmaradó bőrfölöslegtől is megszabadult műtétek segítségével. Hihetetlenül sokat fogyott, 202 kilót sikerült leadnia, és végül az álma is teljesült, ma már háromgyermekes édesanya.

A terhességek alatt ugyan visszaszedett valamennyi fölösleget, és a depressziója is visszatért, de aztán sikerült újból győzedelmeskednie. Most blogot vezet, és előadásokat tart, amivel másokat próbál motiválni a fogyásra.

A házassága sajnos időközben véget ért, de Chris és ő továbbra is baráti viszonyban vannak, és nagyon hálás neki minden segítségért.

Idén novemberben Melissa feltöltött az Instagram oldalára egy fotót, amelyen a gyerekei Dr. Now mellett állnak. Melissa azt mondja, örök hálával tartozik az orvosnak, amiért hitt benne, és segített neki elindulni ezen a nehéz úton.