Menü Bezárás

„Mi vagyunk az elsők” – a nő a házasságát helyezi előtérbe a gyerekeivel szemben

Aubrey Paige két lány és egy kisfiú édesanyja, és bár az Egyesült Államokban élő fiatal nő szereti a gyerekeit, nem hajlandó lemondani a férjével kettesben töltött időről sem. Amikor hozzáment Aaron Kervinhez, a nő úgy döntött, hogy mindig a kapcsolatuk lesz az első helyen.

Aubrey és Aaron szeretik a gyerekeiket, de a kapcsolatuk számukra ugyanolyan fontos, mint a gyereknevelés, ezért mindig szánnak rá időt, hogy elmenjenek vacsorázni, vagy akár vakációzni kettesben.

„Mi vagyunk az elsők. Ez a válaszom, amikor az emberek rosszindulatú megjegyzéseket tesznek arról, hányszor vakációzunk együtt csak kettesben. Saját magunkat helyezzük előtérbe. Vannak, akik nem fogják megérteni, de ez a mi utunk, nem az övék” – mondta a nő.

Fotó: Aubree Paige/Facebook

Aubrey és Aaron azt is világossá tették, hogy nem azért utazgatnak a gyerekeik nélkül, mert nem szeretik őket, hanem azért, mert tudják, hogy a gyerekek felnőnek, és egy nap majd elköltöznek otthonról, akkor pedig csak ők maradnak egymásnak, és ha most nem dolgoznak a kapcsolatukon, akkor talán már túl késő lesz.

„Egy nap a gyerekeink elhagynak bennünket. Elköltöznek, és meglesz a saját életük. És amikor ez bekövetkezik, ha most nem helyeznénk előtérbe a kapcsolatunkat, nem maradna semmink. Szóval igen, az első utunk kettesben akkor volt, amikor a kisbabánk 11 hónapos volt, és minden teljesen rendben volt vele, amíg távol voltunk” – magyarázta Aubrey a Facebookon, megindokolva a kettesben tett nyaralásokat.

Fotó: Aubree Paige/Facebook

Bár Aubrey és Aaron tökéletesen elégedettek a döntésükkel, nem mindenki fogadja el a nézeteiket, és gyakran kritizálják őket életszemléletük miatt, azzal vádolva a szülőket, hogy nem törődnek a gyerekeikkel.

Ők azonban nem veszik figyelembe a negatív megjegyzéseket, mert tudják, hogy számukra ez volt a lehető legjobb döntés, sőt, Aubrey a Facebookon beszámol az utazásaikról, és más szülőknek is tanácsokat ad arra vonatkozóan, hogy őrizhetik meg a romantikát úgy, hogy közben gyerekeket nevelnek.

Házaspárként van néhány szabály, amit igyekeznek betartani, hogy megőrizzék a szenvedélyt – hetente egyszer eljárnak randevúzni, havonta egyszer eltöltenek egy éjszakát a gyerekeik nélkül, és évente négyszer elmennek kettesben egy négy napos romantikus kirándulásra.

Fotó: Aubree Paige/Facebook

Azt mondják, az ő esetükben ez a stratégia nagyszerűen működik, és szinte csodákat tett a kapcsolatukkal, ezért nem is terveznek változtatni rajta.