Menü Bezárás

“Nős férfiakkal folytatok viszonyt – A feleségek gyakran felhívnak, de soha nem érzek bűntudatot a tetteim miatt”

A 49 éves Gweneth Lee modellből lett pénzügyi tanácsadó rendszeresen kezd ki házas férfiakkal, s be is vallotta, hogy egyáltalán nem szégyelli, amit csinál. Lee elmagyarázta egy interjú keretein belül, hogy miért hagyott fel a hagyományos randizással? Miért cserélte le az étterembe járást titkos SMS-ekre?!

2017-ben véget ért egy négyéves kapcsolata utána pedig férfiról férfira szállt és viszonyból viszonyba keveredett. Gweneth korábban már volt házas és nagyon boldog volt a férjével, ám egy szörnyű, gyógyíthatatlan betegség miatt elvesztette őt.

Elmondta, hogy a legelismertebb üzletemberektől kezdve a szállodalánc tulajdonosokig, mindenkivel volt már, akik elhalmozták őt gyönyörű ajándékokkal. Ez az életmód lehetővé tette, hogy élvezze a férfiak társaságát anélkül, hogy el kellene viselnie a “normális” élet hétköznapjait. Így nem kellett vitába keverednie senkivel, nem kellett megismernie a féltékenység zöld szemű szörnyét és nem kellett unalmas csevegésekben részt vennie a gyerekvállalásról.

“Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan elítélnek azért, mert szerető vagyok, de én mindig is nyíltan beszéltem arról, amit csinálok. Az én életem, az én döntéseim.”

Lee tökéletesen tisztában van azzal, hogy nagyon sok ember ellenzi ezt a fajta életvitelt. Egyszer egy várandós ismerőse megtudta, hogy egy nős férfival folytat viszonyt, ezért ellene fordult. Egy rendezvényen odasétált hozzá és az arcába vágta, hogy egy otthonrontó.

“Nem kellett volna aggódnia. Kizárt, hogy az ő férje után mentem volna.” – mondta.

Állítása szerint a nős férfiakkal való randizás izgalmas. Csak olyan helyekre tudnak menni, ami az Isten háta mögött van, és esély sincs arra, hogy rájuk találnak. Előfordult, hogy egyik “kapcsolatból” kijött a másikba meg fejest ugrott.

“Van néhány pasi, aki kiemelkedik. Volt szerencsém néhány igazán csodálatos férfival lenni. Volt egy férfi, aki egykor meditációs guru volt a svájci hegyekben, mielőtt a pénzügyek világába csöppent volna. Egy pillanat alatt elrepített volna. Annyira gyakori vendége lettem, hogy az utaskísérő személyzet megjegyezte az italrendelésemet.

Egy marrakesh-i út során elvitt vásárolni a piacokra, és egy hétvége alatt több mint 63 millió forint értékű ajándékot vett nekem – és ez még csak nem is volt rendkívüli.

Volt egy másik alkalom, amikor az egyik szeretőm azt hitte, hogy összevesztünk, ezért elment a Harrodsba, és vett nekem egy gyönyörű, 10 millió forintos Cartier-karkötőt, hogy bocsánatot kérjen. Vicc az egészben, hogy nekem fogalmam sem volt arról, hogy összevesztünk. Egyszerűen csak nem válaszoltam az üzeneteire. Viszont ha az alkalmi civakodásokat gyémánt ékszerek követik, akkor lehet, hogy megtartom ezt a szokást.

Nem voltam mindig szerető. Valaha boldog házasságban éltem, de 31 évesen rákban elvesztettem a férjemet, Robot, aki egy számítógépes cég tulajdonosa volt. Könnyen lehet, hogy életem szerelmének elvesztése terelt az alkalmi kapcsolatok felé, mivel halálakor hatalmas szeparációs szorongástól szenvedtem.

Szerintem gyönyörű dolog, hogy az emberek képesek megházasodni, gyerekeket szülni és megélni a házastársi boldogságot – de sokan vagyunk, akiknek erre nincs szüksége. Az anyaság sosem volt számomra olyan fontos.

Jobban élvezem a viszonyokat, amelyek olykor hosszútávú kapcsolatba csaphatnak át. Van egy férfi, akivel több mint tíz éve tartom a kapcsolatot. Próbálkoztam hagyományos randizással, de annyira rosszul éreztem magam tőle, hogy inkább felhagytam vele. Évente egyszer kipróbálom a Tindert, és a végén nagyon szenvedek.

Az egyedülálló férfiak állandóan a telefonjukat nézegetik, hencegnek a hódításaikkal, és gyanúsan sok időt töltenek a vécén – ez borzasztó, egyáltalán nem vonzó és kicsit megalázó érzés is. Míg a házas férfiakkal való kapcsolatomban szinte csak testi örömökről van szó. Nem kell versenyeznem senkivel, mert mindenki tudja a maga helyét.

Ezek a férfiak izgatottan mennek olyan éttermekbe, ahol normális esetben soha nem ennének, olyan nevű italt isznak és olyan kaviárt rendelnek, aminek a nevét nem tudom kiejteni. Soha nem kérek ajándékot, soha nem kérek puccos ételeket, és mindig viszek készpénzt taxira. Talán ezért kedvelnek ezek a férfiak, mert soha nem várok el semmit. Persze az jó érzés, ha ők akarnak megajándékozni.

Imádják a figyelmemet és gyakran nagyon elismerően beszélnek a feleségükről. Ennek ellenére soha nem érzem, hogy a második helyen állnék. Lehet, hogy minden rendben van a házasságukban, de hiányzik nekik az intimitás, amit csak én tudok megadni nekik. Többek között ezért sem érzek bűntudatot a tetteim miatt.

Egy leheletnyi bűntudatot sem érzek, és még csak nem is gondolok a feleségükre vagy a gyerekeikre, hiszen nem ismerem őket. Viszont, ami íratlan szabály nálam, hogy a barátnőim férjeivel soha nem kezdenék ki. Szilárdan hiszem, hogy nem lehet ellopni egy férfit, hacsak ő nem akarja, hogy ellopják.

Azok a férfiak akik megcsalják a feleségüket és nők, akik szintén megcsalják a férjüket tesznek azért, hogy elcsábíthassák őket. Naiv dolog, hogy azok, akiket megcsaltak, azt gondolják, hogy “ha nem lett volna az a másik ember, akkor ez nem történik meg.” – De igen, megtörténik, csak mással.

Időnként rajtakapnak a feleségek, és kapok egy-egy telefonhívást. Volt olyan nő, aki ittas állapotban hívott fel. Én udvarias és tisztelettudó voltam. 45 percig beszélgettünk az érzéseiről és a beszélgetés végén azt mondta: “Te valójában nagyon kedves vagy.”

Mindig elmondom a feleségeknek, hogy nem azért vagyok itt, hogy problémákat okozzak a kapcsolatukban, és hogy inkább a partnerükkel beszéljék meg a problémát, ne velem. Az emberek azzal vádolhatnak, hogy megszegem a “lánykódexet”, de ez egyszerűen nem így van. Mindig ott vagyok a barátnőimnek – támogatom őket, amikor rossz passzban vannak, odatartom a vállam, amin kisírhatják magukat, és kölcsönadom nekik a kedvenc ruháimat.

Ha szerető, bizalomteljes kapcsolatban élsz, nem kell aggódnod ilyen dolgok miatt.

Az 50-hez közeledve, el tudom viselni más nők megvetését, de aki a nyomdokaimba lép, annak tudnia kell, mibe keveredik. Számomra a viszonyok kényelmesek, alacsony drámaisággal járnak, épp ezért vonzóak.

Minden utánam következő nőnek fel kell készülnöd arra, hogy ez nem lesz egy boldogan éltek, amíg meg nem haltak forgatókönyv. Egy nős férfinak van családja, ahová hazamegy, és nem visz téged karácsonykor és szilveszterkor nyaralni. Derítsd ki mit is akarsz egy ilyen kapcsolattól, különben magányos leszel.

Ha szerelmet keresel, akkor vagy otthonrontó leszel, vagy összetörik a szíved.

Szent meggyőződésem, hogy az emberek önelégültekké válnak a házasságukban, ezért üti fel a fejét a megcsalás. A férfiak és a nők is úgy mennek bele a házasságba, hogy nagyszerűnek és vonzónak tűnnek. De gyakran, és jellemzően a gyerekek után, önelégültek lesznek, és nem tesznek több erőfeszítést azért, hogy továbbra is vonzók legyenek. Lejjebb adnak és ez vezet az intimitás hiányához.

Ekkor keres mindenki mást, akivel pótolhatja a hiányzó részt. Ha épp én vagyok ott, akkor összeszedem a darabjaikat és összerakom őket.” – mondta Gweneth.