Menü Bezárás

10 évvel a felbomlásuk után újra összeáll a Tatu – A lányok a felismerhetetlenségig megváltoztak

Azon emberek, akik a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején voltak tinédzserek tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy kik is alkották a “Tatu” nevű popegyüttest. Julija Olegovna Volkova és Jelena Szergejevna Katyina már 1997-ben megalapították az együttest, ám csak 1999-ben kerültek csak igazán reflektorfénybe. Onnantól fogva karrierjük felfelé ívelt, és egyre több díjat, elismerést szereztek. Megalakulásukkor nagyon fiatalok voltak Julija 13, Jelena pedig 14. Legtöbb daluknál egyetlen témára összpontosítottak, ami nem más volt, mint a közlekedési balesetek.

Legismertebb dalaik között szerepelt a All the Things She Said, Not Gonna Get Us, 30 Minutes és a Friend or Foe. Természetesen ezeket is orosz nyelven írták, ám elkészítették az angol változatukat is. A többi daluk azonban mind orosz nyelven íródott és úgy is lett előadva. A lányok 2003-ban képviselték Oroszországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol a harmadik helyezést sikerült elérniük egy technikai hiba miatt. Sajnálatos módon az ír szavazatokat valamiért nem számolták be, így lecsúsztak az első helyről.

2004-ben Julija világra hozta Viktoria Pavlovna Volkovát, majd 2005-ben újabb albumot dobtak piacra. Sikert sikerre halmoztak, koncerteket adtak, turnéztak, majd 2010-től fogva egyre kevesebbszer lehetett őket látni. Jelena szólókarrierbe kezdett, Julianak pedig egy hangszálműtéten kellett átesnie, ami jelentős mértékben befolyásolta az éneklését.

Most, közel 10 évvel a felbomlásuk után úgy döntöttek, hogy újra összeállnak. Persze ezek a lányok, már nem azok a tinédzserek, akiket annak idején megismerhettünk. Jelentős változáson estek át, és valószínű már nem ismernénk fel őket olyan könnyen az utcán, mint régen. Első koncertjüket 2022 tavaszára tervezik.

Jelena, most október 4-én töltötte be 37. életévét. Instagramját több, mint 266 ezer ember követi, melyből kiderült, hogy 2015-ben világra hozta első gyermekét Aleksandr Katint. A nagy visszatérés hírét 3 nappal ezelőtt osztotta meg Instagram oldalán, melynek rajongói nagyon-nagyon örültek, és ezt a boldogságot nem is rejtették véka alá.

Ez olyan, mint egy álom, nem tudom elhinni, annyira izgatott vagyok már 😍🥺” – írta az egyik.

“A világ bármely tájáról elmennék erre a Tribute Show-ra. Annyira szeretlek titeket ❤️”. – írta egy másik.

“OMG!!! ❤️”.” – szólt a harmadik komment.

Mint ahogy feljebb is írtuk a csajok nagyon megváltoztak. Julija annak idején tépett, rövid, fekete hajat viselt, amit mostanra már megnövesztett. Ezen kívül több arckezelésen is részt vett. Leginkább száján látszik a változás. Neki több, mint 339 ezer követője van, akik figyelemmel kísérik mindennapjait. 2007-ben világra hozta második gyermekét Samirt, ám egyik gyermeke apjával sem él együtt.

A múlt hónapban az Egységes Oroszország párt jelöltjeként indult az oroszországi parlamenti választásokon is.

Eközben Jelena az évek során sokkal természetesebb külsőt választott és a sztár még mindig gyönyörű vörös hajjal rendelkezik. Miután különváltak Julijaval a “Never Forget” című kislemezével az MTV Russia Top 10 első helyére került.

Hat évig élt férjével, Sasha Kuzmanovićtól, majd 2019-ben elváltak. Amikor Julia ezeket az ellentmondásos megjegyzéseket tette, sokan kikérték a véleményét.

“A szerelem az szerelem, és ez egy csodálatos érzés! Szerintem mindenkinek szabadnak kell lennie, hogy azt szeresse, akit szeret, és azzal legyen, akivel le akarja élni az életét!”

Na mit szóltok, hogy újra összeállnak?