Menü Bezárás

Ruháit zuhanyzás közben mossa ki, és soha nem használt WC-papírt az extrém spóroló nő

Kate Hashimoto bevallotta, hogy annyira utál pénzt költeni, hogy három éve nem mosott, és soha nem használ WC-papírt.

Ruháit zuhanyzás közben mossa ki, és soha nem használt WC-papírt az extrém spóroló nő

A legtöbb ember szeret spórolni, hiszen egy kis extra félretett pénz mindig jól fog. Vannak azonban, akik egész életükben nagyon spórolnak, és annyira a fogukhoz verik a garast, hogy szinte semmire sem költenek.

Ez a nő azonban már egy kicsit túlzásba vitte a spórolást!

A New York-i Kate Hashimoto azt mondja, hogy szinte mindenen spórol, és mindig megtalálja valahogy a módját, hogy ne kelljen felesleges kiadásokba bonyolódjon. Azt mondja, annyira “utál pénzt költeni”, hogy három éve nem mosott, és soha nem használ WC-papírt.

Kate alig költ valamire.

“Három éve élek New Yorkban, bár ez a világ egyik legdrágább városa, mégis megtaláltam a módját, hogy hogyan lehet maximálisan spórolni. Megpróbálom elkerülni, hogy pénzt kelljen költsek, de, ha mégis muszáj, akkor a lehető legkevesebbet fizetek” – nyilatkozta a TLC-nek Kate.

Havonta 200 dolláros költségvetésből gazdálkodik, csupán a legfontosabb költségeket hajlandó kifizetni, amit csak lehet újrahasznosít, és mindenen spórol. Soha nem vásárolt bútorokat, inkább a mások által az utcára kitett példányokat gyűjtötte be.

“Úgy rendeztem be az otthonomat, hogy az utcáról összeszedtem a kidobott bútorokat, mielőtt a szemetes elvitte, így összespóroltam pár ezer dollárt a bútorokon” – fogalmazott  Kate.

Bútorait mások kidobott bútoraiból szerezte be.

A fiatal nő ágya régi jógaszőnyegekből van, több darabot tett egymásra, és így lett belőle egy kényelmes matrac. Étkezőasztalként pedig régi magazinokat hasznosított újra.

Kate soha nem főz otthon, a sütőt praktikus tárolóhelyként használja. És bár New York közismerten a világ egyik divatfővárosa, Kate azt mondja, nem érdekli, hogy lépést tartson a legújabb trendekkel.

„Nyolc éve nem vettem ruhát, és utoljára 1998-ban vásároltam fehérneműt” – mondja.

Kate a ruháit mindig zuhanyzás közben mossa ki, a takarékos nő ugyanis három éve nem mosott.

WC-papírra is sajnálja a pénzt.

“Lehet, hogy sok embernek fura lesz, de nem használok WC-papírt, csak vízzel és szappannal lemosom magam” – nyilatkozta a csatornának.

Ha annyira takarékos vagy, mint Kate, akkor állítólag hat hónap alatt megközelítőleg 5000 fontnyi összeget takaríthatsz meg. Kipróbálod?