Menü Bezárás

Sokan feldolgozták már ezt a dalt, de így még te sem hallottad a Caruso-t!

Sokan szeretik a klasszikus zenét. Van, akit a dallamok varázsolnak el, és olyan is van, akit az előadó hangja vesz le a lábáról. Meg kell hagyni, az énekes, aki életre tudja kelteni a legszebb darabokat, nem kispályás. Megütni azokat a nehéz hangokat és megannyi érzelmet közvetíteni nem egyszerű, de az Il Divo számára ez már rutin, nekünk pedig, hallgatóknak, egy különleges zenei esemény.

A Caruso című dalt Lucio Dalla szerezte 1986-ban, és kizárólag a híres olasz tenornak, Enrico Carusonak dedikálta. A darabot azóta sokan átdolgozták, és olyan rangos előadók vették a szárnyaik alá, mint Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli, Julio Iglesias vagy Josh Groban. Ezúttal az Il Divo vette kölcsön és alkotott belőle óriásit. A négy zenész énekét vétek lenne kihagyni!

Elegáns öltönyben álltak a férfiak a színpadra, majd belekezdtek az ismerős dallamokba. Hangjuk külön-külön is elbűvölő, de egyként is csodálatosan szól. A Caruso-t így még soha senki sem énekelte el, mintha négyféle feldolgozást hallanánk, de mégis egyazon produkcióban gyönyörködhetünk!

A kvartett hangjának minden egyes lejtése a szívekbe talált, nem meglepő tehát, hogy a közönség vastapssal jutalmazta őket e percekért.