Menü Bezárás

Személyiségteszt: Az, ahogy keresztbe teszed a lábadat, sokat elárul a személyiségjegyeidről

Az, ahogy ülsz, attól függ, milyen pozícióban érzed magadat kényelmesen, de a személyiségjegyeidet, a szokásaidat is jellemezheti, és az egyik tipikus testbeszédbeli jelzés, ami sokat elárulhat a személyiségedről az, hogy keresztezed a lábaidat, amikor leülsz.

Ez az apróság elárulhatja, hogy nyugodt és magabiztos, vagy éppen ellenkezőleg, védekező és nyugtalan vagy. De számos más dologról is árulkodhat, például extrovertált vagy introvertált személyiségről, ambíciókról és makacsságról.

Ha szeretnél jobban megérteni másokat, vagy éppen önmagadat, ez a személyiségteszt nagy segítséget nyújthat. Csak figyeld meg a képen ábrázolt lehetőségeket, és válaszd ki azt, amelyik a leginkább jellemző rád, vagy arra a személyre, akit szeretnél jobban megismerni, és olvasd el a hozzá tartozó leírást.

Ha keresztbe tett bokával ülsz

Ez a pozíció arra utal, hogy elegáns, kifinomult személyiség vagy, aki ugyanakkor két lábbal a földön jár. Királyi aura leng körül téged. Gyakran törekszel arra, hogy inspirálj és felemelj másokat. Rendkívül erős munkamorállal rendelkezel, és a szenvedély, amivel a céljaid elérésére törekszel, másokra is átragad. Visszafogott vagy, és nem nyílsz meg könnyen, de figyelemre méltó az a képességed, hogy minden körülmények között higgadt és magabiztos tudsz maradni, ami másokat is erre ösztönöz.

Ritkán veszíted el a hidegvéredet, és magabiztosságot sugározol. Nem sietsz döntéseket hozni vagy feladatokat elvégezni, mivel elégedett vagy az életed tempójával. Ugyanakkor hajlamos vagy nagy figyelmet fordítani a külsődre. Az emberek megbíznak benned, mert ügyesen elrejted a félelmeidet, és jó hallgatóságnak bizonyulsz. A terveidet megtartod magadnak, és soha nem osztod meg azokat senki mással.

A kapcsolatokban körültekintő vagy, és mielőtt elköteleznéd magadat valaki mellett, sok időt szánsz arra, hogy alaposan megismerd az illetőt. Tartózkodó vagy, és nem hajlasz rá, hogy személyes információkat adj ki másoknak. Ha elkötelezett, monogám kapcsolatot szeretnél, a párodon kívül senki mással nem akarod megbeszélni a kapcsolati problémáidat.

Egyik láb a másik fölött

Ha úgy ülsz, hogy egyik lábadat keresztbe veted a másikon, a személyiséged azt sugallja, hogy jó beszélgetőpartner vagy, aki minden beszélgetésben nagyszerűen navigál. Próbálod megérteni az embereket, átérezni a helyzetüket, és igyekszel nem ítélkezni. Rendkívüli képzelőerővel rendelkezel, és kreatív vagy.

Ugyanakkor megtartod magadnak a véleményedet, óvatos vagy, és nehezen bízol meg az emberekben. Hosszú időbe telik, hogy új embereket fogadj be az életedbe. Karizmatikus, magabiztos ember vagy, aki nem érzi szükségét, hogy bizonyítson másoknak. Teljes mértékben kiélvezed az életet és annak örömeit.

Kedves vagy az emberekkel, de alaposan megválogatod a barátaidat, szívesebben vagy együtt olyan emberekkel, akik osztoznak a nézeteidben, vagy akik segíthetnek előbbre jutni az életben. Nem vagy különösebben bulizós típus, inkább elgondolkodó és magadba forduló személyiség vagy. Folyamatosan tanulsz, és a belső világodban nagyobb elégedettséget találsz, mint a külvilágban.

Odafigyelsz a párod igényeire egy kapcsolatban, és mindig készen állsz segítséget nyújtani. Lehet, hogy nem vagy olyan kommunikatív és szókimondó, mint sokan mások, de az elkötelezettséged rendkívül erős. Másrészt viszont a partnerednek nehezére eshet megnyílni előtted a zárkózottságod és a befelé forduló természeted miatt. Próbálj nyitottabb lenni, és mutasd ki őszintén az érzéseidet, vállalva ezzel a sebezhetőségeidet is.

Úgy keresztezed a lábaidat, hogy egy 4-est formázzanak

Ha úgy teszed keresztbe a lábaidat, hogy azok egy 4-est formázzanak, az arra utal, hogy határozott, erőteljes és parancsoló természeted lehet. Ezenkívül fiatalosságot, könnyedséget, függetlenséget és magabiztosságot sugárzol.

Ugyanakkor a spiritualitás is fontos lehet a számodra, ahogy a saját, személyes tered is. Hiszel abban, hogy mindennek megvan a helye és az ideje. Úgy érzed, mindennek van egy természetfölötti rendje. Rendkívül fontos neked a megjelenés, ezért nagy figyelmet fordítasz az öltözködésre, és másokat is erre ösztönzöl.

Mivel elszánt és törekvő vagy, a gondolataidat és erőfeszítéseidet annak szenteled, hogy kitöltsd az életedben lévő hiányosságokat. Folyamatosan tervezel, és ha kell, minden ravaszságodat beveted a terveid megvalósítására. A tanulás és a karriered kiemelkedően fontosak a számodra, de ki nem állhatod a monotonitást, és olyan munkát keresel, ami folyamatosan új perspektívákat kínál.

Jellemzően erős önértékeléssel rendelkezel, határozott, és önálló vagy. Képes vagy vitába szállni, ha kell, és versenyezni. Nyíltan elutasítod azokat a véleményeket, amikkel nem értesz egyet. A szíved mélyén gyengéd és kedves ember vagy – de ezt nem mindenkinek mutatod meg.

Még a nehézségek közt is odaadó és hűséges maradsz egy párkapcsolatban. Ugyanakkor még a legnehezebb helyzetekben is higgadt és nyugodt tudsz maradni. A lehető legjobb partner szeretnél lenni, de néha érthetetlen okokból vagy a különbözőségek miatt nehéz a partnered szemszögéből látni a dolgokat. Az érzéseid eleinte az ítélőképességed útjába állhatnak egy kapcsolatban, de idővel meg kell tanulnod reálisan gondolkodni, különben nehezen tudsz kompromisszumot kötni.