Menü Bezárás

„Titokban szerelmes vagyok a barátom testvérébe – évek óta kínszenvedés az életem”

Számos igaz történet kering keresztbe ment kapcsolatokról, amikor a legjobb barátok és partnereik egyszer csak helyet cserélnek, akkor miért ne történhetne meg ez egy családon belül is, amikor a nő lecseréli a pasiját a sógorával?! Nem normális, de elvégre a szívnek semmilyen földi és földöntúli erő nem tud parancsolni – legalábbis ezt állítják.

Egy ausztrál fiatal lány azzal sokkolta az Everybody Has A Secret (Mindenkinek van egy titka) podcast műsorvezetőit, hogy elárulta, már nagyon régóta ki akar szállni a hatéve tartó kapcsolatából, hogy a barátja testvérével jöjjön össze, akiről már hosszú ideje „fantáziál”. Fogalma nincs, kihez forduljon tanácsért és mitévő legyen, hiszen ő is tudja, hogy az esete nem éppen nevezhető hétköznapinak…

„Ez már majdnem egy éve emészt engem, és komolyan nem tudom, hova forduljak” – fogalmazott a 22 éves fiatal nő, akit a műsorvezetők Zoe-nak hívtak. A lány 15 éves volt, amikor randizni kezdett a barátjával, Xavierrel.

A hétvégéket együtt töltötték Xavier bátyjával, Mitch-csel, mivel mindhárman szörfös edzésre jártak. Egy szilveszteri bulin elcsattant egy csók Zoe és Mitch között, de annál tovább semmi nem lett a románcukból. Később aztán Zoe összejött Xavierrel, és azóta is egy párt alkotnak, de a lány szíve valójában Mitch-ért dobog. „Nem fantáziálok a barátomról. Egy kicsit sem. A testvéréről fantáziálok” – vallotta be a lány.

Zoe hozzátette, Mitch az idősebb és a társaságkedvelőbb testvér, ő a bulik királya, egy laza fiú. Vele szemben Xavier megfontolt, tanulékony és érzékeny lélek. Zoe azt is bevallotta, évekkel ezelőtt azért nem akart semmit Mitch-től, mert rosszfiú hírében állt. De azóta megváltozott, és sajnos nem tudja kikapcsolni magában az érte való őrült rajongását mindamellett, hogy azt állítja, jó viszonyban vannak Xavierrel, és semmi gond nincs a kapcsolatukkal.

„A rossz testvérbe lettem szerelmes. Valahogy fáj a szívem. Az az őrület, hogy Mitch-csel lenni mindent megérne. Csak szükségem van valakire, aki megmondja, hogy tépjem le a sebtapaszt” – fogalmazott Zoe.

Hozzátette, mivel a két testvér egy fedél alatt él, így nem tudja elkerülni Mitch-t. „Lehetetlen megjátszani. Olyan, mint egy mágnes vagy ilyesmi. Esküszöm, hogy ő is érzi. Minden ok nélkül a közelemben tartózkodik” – részletezte a lány.

A podcast több száz kommentet kapott, miután kikerült a TikTokra. Sokan úgy vélik, Zoénak szakítania kellene Xavierrel, és messze elkerülni a családot, hiszen mindenkinek ártani fog, ha ezek után összejön a nagytesóval.

Mások viszont úgy vélekedtek, Zoe teljesen össze van zavarodva, és „egyértelműen jobban meg kell ismernie önmagát”. Egy felhasználó viszont így fogalmazott: „meg fogja bánni, ha így cselekszik. Szüksége van egy kis térre és egy kis szünetre a barátjától és a családtól, mielőtt tönkretenne mindent”.

Sokak szerint ez nem szerelem, hanem csak romantikus ábránd, ami megszűnik, mihelyt a fiú kikerül a képből. És van, aki így vélekedik: Zoe „téveszmés. Egy jó testvér akkor sem menne utána, ha vonzódna hozzá. El kellene hagynia az egész családot”.