Menü Bezárás

Tarot kártya jóslás: válassz egy kártyát, és olvasd el milyen fontos üzenete van számodra

Csak annyi a dolgod, hogy kiválassz egyet (vagy akár kettőt) a képen látható kártyalapok közül, és olvass tovább, hogy megtudd, milyen üzenetet hordoz a választott lap.

Szánj rá egy kis időt, hogy kiválaszd a megfelelő lapot, de ne aggódj túl sokat a választásod miatt.

Ha az első kártyát választottad

Sok változáson mész most keresztül, amit mások nem vesznek észre, hiszen ezeket az energiákat csak te érzékeled. Ha szükséges, meg kell szelídítened a haragodat vagy az egódat, mivel ez a kártya azt mutatja, hogy ki kell egyensúlyoznod az érzéseidet ebben az időszakban, és meg kell próbálnod alázatosnak lenni önmagaddal és másokkal szemben is.

A saját szemszögéből mindenki a legjobbat próbálja tenni. Függetlenül attól, hogy mit élsz át, nagy belső erőre van szükséged ahhoz, hogy kezelni tudd, és ez a kártya azt mutatja, hogy máris remekül boldogulsz. Okos vagy, és okosan kezeled a dolgokat is, de tudnod kell, hogy a jövőben még több erőre, bátorságra és stabilitásra lesz szükséged.

Ne siess el semmilyen döntést. A kapcsolatok tekintetében is józan észre lesz szükséged. Ha valaki rosszul bánik veled, ne habozz kiállni magadért!

Ha a második kártyát választottad

Ez a kártya valamilyen kihívást jelent. Küzdesz valamiért, vagy nem vagy hajlandó lemondani valamiről – az álmaidról, a munkádról, egy konkrét személyről az életedben, az egészségedről. Bármilyen nehéz is legyen az út, te hiszel magadban, és minden áron meg akarod próbálni. Ugyanakkor sok politika zajlik körülötted a munka, vagy akár a magánélet terén is.

Ezzel a kártyával nem javasolt túl sok változást eszközölni: maradj ott, ahol vagy, ne változtass különösebben az életeden, és különösen a karriereden, inkább próbáld meg a lehető legtöbbet kihozni a jelenlegi helyzetből.

Próbálj meg egy kicsit ellazulni, az utóbbi időben nagyon sok mindent éltél át – a társadalmi nyomás és a saját magad elvárásai egyaránt rád nehezedtek.

Ha a harmadik kártyát választottad

Küszködsz a kapcsolataidban. Te magad sem tudod, pontosan miért, de hosszú ideje úgy érzed, hogy megrekedtél. A szíved mélyéből azt kívánod, bárcsak továbbléphetnél és boldog lehetnél, de képtelen vagy elengedni a múltat, vagy egy múltbeli kapcsolatot.

Ez a kártya leginkább kapcsolati problémákra utal (arra, hogy két ember nem kommunikál egymással). Karrier szempontjából érdemes tovább próbálkoznod, ne add fel, szabadulj meg a zűrzavartól és a csalódottságtól, és dolgozz az álmaidért.

Nagyon sok akaraterőre lesz szükséged, hogy meghozz egy döntést, és megszabadulj valamitől, ami már nem tesz boldoggá – ez lehet egy munka, vagy egy kapcsolat is – de ez a kártya biztosít róla, hogy bízhatsz magadban, képes vagy megtenni ezt a lépést. Haladj előre, és Isten kegyelméből újra megtalálod majd a boldogságot és a tisztaságot.