Menü Bezárás

Tedd egymás mellé a két tenyeredet, és tudd meg, mit árul el rólad ez az apró részlet

Az ember keze sokat elárulhat arról, milyen akkor, amikor szerelmes. Ez az apró részlet felfedi az igazságot.

Keresd meg a szerelemvonalat mindkét tenyereden, tedd egymás mellé a két kezedet, és nézd meg hogy helyezkednek el a vonalak egymáshoz viszonyítva. Válaszd ki a megfelelő ábrát, és olvasd el, mit árul el rólad!

1. A bal oldali vonal magasabban húzódik

Ez az ember nem siet komoly kapcsolatba kerülni, és nem is tartja a szerelmet a boldogság egyetlen és legfőbb forrásának. De amikor végül mégis úgy dönt, hogy életre szóló párt választ maga mellé, az illető valószínűleg fiatalabb lesz nála, vagy más nemzetiségű. Ezek az emberek teljes szívükből szeretnek, és magabiztosak. Céltudatos, független és erős emberek, akik könnyedén megbirkóznak minden problémával és nehézséggel.

2. A vonalak ugyanazon a szinten vannak

Ha a párod tenyerén a két szívvonal azonos szinten húzódik, mintha egymásban folytatódnának, akkor szerencsés vagy: komoly szándékai vannak, és tartós kapcsolatra vágyik. Racionális alkat, és nem szereti a hirtelen változásokat.

Érzékeny és szelíd természet, aki mindig törődik a véleményeddel és a vágyaiddal. Bármit megtenne, hogy boldognak lásson, mert a te boldogságod őt is boldoggá teszi.

3. A bal oldali vonal alacsonyabban húzódik

Ez a személy idősebb partnerre vágyik, aki akár egy pillantásból is képes érteni, mert ő maga a korát meghazudtoló bölcsességgel bír. Akinek így ívelnek a szívvonalai, jó szerető, romantikus, és nem függ a társadalmi normáktól és szabályoktól. Gyakran hallgat a hatodik érzékére, ami ritkán téved.