Menü Bezárás

Válassz egy kártyát és tudd meg, mit tartogat számodra életed következő fejezete!

Amikor iránymutatásra van szükségünk, akkor tökéletes módszer, ha a kártyákhoz fordulunk segítségül. Ilyenkor a vonzás törvénye értelmében az élethelyzetünknek és rezgésünknek megfelelő kártyát választjuk majd.

Ne felejtsd azonban el, hogy ez arra a jelenlegi állapotra vonatkozik, amiben most vagy. Azokra az érzésekre és gondolatokra, amik most is benned vannak. Ezek megváltoztatásával jövőd is változik!

Válassz egy tarot kártyát és olvasd el, mit ígér számodra életed következő fejezete:

1. Kelyhek Hetes

Életed következő fejezetében figyelj arra, hogy ne ringasd magad illúziókba, ne hagyd magad a jó és hiszékeny szíved miatt megvezetni. Maradj most két lábbal a földön, és reális lépéseket, terveket készíts magadnak, ha így teszel, és képes vagy azokat az illúziókat elengedni, melybe kapaszkodsz, akkor váratlan segítséget kaphatsz terveid valóra válásához.

2.Érmék Kettes

Könnyed, örömteli időszak vár rád. Most csak ússz az árral, lüktess együtt az Univerzummal és vedd könnyedén a történéseket. Könnyedén veszed az akadályokat, rugalmas vagy, és kompromisszumkész. Bármilyen problémával is találkozz, azzal játékos könnyedséggel bánsz el!

3.A Torony

Sorsfordító változás következik életedben. Alapjaiban rendül meg világod, és eddigi szemléletmódod. Gyászold meg, ami elmúlt, de emlékezz arra, hogy a legnagyobb dolgok akkor születnek, amikor kilépünk komfortzónánkból és elengedjük a régi mintákat, hiedelmeket.

4.Kardok Ásza

Hirtelen megvilágosodsz, és olyan felismerések, tudás birtokába jutsz, mely által hirtelen egyértelmű, világos lesz minden. Felülemelkedsz a problémákon, és könnyedén oldod meg azokat. Ami veszni látszott, arra most megtalálod a kiutat!