Menü Bezárás

Őrangyalod üzenete – Bízz meg az ösvényben, amit választottál…

Az emberek erejének elvesztésének leggyakoribb módja: az állandó kételkedés. Önmagukban, a belső hangjukban, az érzéseikben.

Mindenki 100%-os garanciát szeretne arra, hogy a döntés, amit meghozott: tökéletes. Hogy a munka, a társ, a lakhely, vagy egy választott megoldási forma majd a biztos jólétbe viszi őt. Mindenki 100%-os garanciát szeretne arra, hogy a választása az isteni útra vezeti, ahol biztosítva van a biztos és sérülésmentes élet.

De a lélek nem ezért született a Földre. A lélek tapasztalni jött, megtanulni azt, hogyan lehet minden körülmény ellenére visszatalálni a benne élő Teremtő Forrással való kapcsolathoz. A lélek ítélkezésmentességet, szeretetet, elfogadást és felelősségvállalást jött tanulni.

Meg kell bíznod saját ösvényedben, amit választottál, mert ezzel a saját hangodban, erődben és döntésedben bízol meg. Erőd és védelmed ebben áll. Egységben lenni a választott úttal, egységben lenni saját érzéseiddel, gondolataiddal és cselekedeteiddel, melyeket Lélekhangodnak, a benned élő Teremtőnek a szolgálatába állítasz. És nem kérdőjelezed meg azt.

Amikor döntesz valami és valaki mellett, és folyton megkérdőjelezed döntésed helyességét, melyet változás és cselekvés nem követ, csak a folytonos kételkedés: akkor saját erődet veszíted el. Csapdába kerülsz, ahol saját magad zárod börtönbe, egészen addig míg nem döntesz úgy: felelősséget vállalsz azért, amit érzel, és követed belső hangodat.

Ha mást érzel, és mást cselekszel, az ahhoz vezet, hogy megtagadod önmagad és így elveszíted erődet és a kapcsolatodat a Teremtő Forrás védelmével.

Válaszd meg ösvényedet, utadat. Utad próbára fog tenni, félelmekkel, fájdalmakkal lesz teli, megvizsgálva képes vagy-e mégis bízni utadban, mert ez a bizalom lesz az erőd, ez válik majd azzá a tapasztalási úttá és tudássá, melyért ide jöttél. Mert az élet tapasztalás: megélni jót és rosszat egyaránt, figyelni, s megtanulni elfogadni és szeretni ítélkezés nélkül önmagad, és másokat.

S ha jól csinálod a végén rájössz: utad attól volt tökéletes és igaz, mert a lelked vezetett rá. Nem látsz majd különbséget jó és rossz között. Utadban azért találsz békére, mert minden lélegzetvételeddel tudod: ez a Tiéd, a Te lelked tapasztalási útja. Ezért jöttél, ezért születtél. S amikor mesélsz róla nem szomorúság vagy boldogság tölt el, mert nem akarsz már bemutatni sem jót sem rosszat, melyet világi mércével mérünk…nem akarsz sem győztes lenni, sem áldozat.

Erővel fogsz szólni, hittel a szívedben. Mert ez volt a TE IGAZ UTAD.