Menü Bezárás

Válassz egy orchideát és ismerd meg a személyiséged legrejtettebb vonásait

Nézd meg a fotót és válaszd ki az orchideát, ami a legjobban tetszik neked, ez rengeteg dolgot elárul a személyiségedről.

Azt mondják, nincs csodálatosabb virág az orchideánál, mivel ez a bámulatos növény kifejezi a nőiességet, a szépséget és a kedvességet.

Az 1-es orchidea

Nyitott személyiség vagy, a kommunikáció a lételemed. Számodra a hétköznapok sem unalmasak, te mindig találsz valamit ami lefoglal. Képtelen vagy unatkozni, ha éppen nincs dolgod, akkor találsz magadnak! Nagyon türelmes vagy, ezért szívesen foglalkozol olyan dolgokkal, amik odafigyelést igényelnek.

A 2-es orhidea

Nagyon határozott egyéniség vagy, ha valamit el akarsz érni, azt el is éred. Ha megvalósítod a célod, nem elégszel meg ennyivel, rögtön új célkitűzést keresel. Nem vagy rest sok munkát és időt fektetni az álmaidba, így hatalmas sikereket érhetsz el. Érzékeny ember vagy, ezért könnyen megsértődsz, de ezt csak kevesen látják rajtad, mert kifelé mindig az erős oldalad mutatod.

A 3-as orchidea

Optimista és kedves személiség vagy. Nyugalomra és békére vágysz, számodra ez a legfontosabb. Ha ideges vagy, becsukod egy pillanatra a szemeid és megpróbálsz megnyugodni. Nagy elvárásaid vannak a munka és a hétköznapok tekintetében is, de próbálsz türelmes lenni. A feszültséget jól kezeled, de az igazságtalanság felháborít.

A 4-es orchidea

Zárkózott személyiség vagy, csak a családod engeded közel magadhoz. Mindig próbálsz vidámnak tűnni, még akkor is ha éppen fáradt, vagy gondterhelt vagy. Nem szeretsz panaszkodni és nem is akarod sajnáltatni magad. Ha valaki felidegesít, megpróbálsz higgadt maradni, ennek a tulajdonságodnak köszönhetően érdemes olyan munkát választanod, ahol emberekkel kell foglalkoznod, mert hatalmas sikereket érhetsz el.

Az 5-ös orchidea

Vidám és türelmes ember vagy. Melletted nem lehet szomorkodni, ha a családban valaki rosszkedvű, te tudod, hogyan vidítsd fel. A saját érzéseidről nem sokat beszélsz, nem szeretsz panaszkodni. Rengeteg dolgod van és időnként nem szánsz magadra elég időt. Néha neked is szükséged van a feltöltődésre, amikor nem csinálsz semmit, csak egyszerűen pihensz és lazítasz.