Menü Bezárás

Válassz egy szerelem hozó fát és tudd meg milyen társat tartogat neked a sors idén

Vessünk hát rájuk egy pillantást, és döntsünk.

1. Fa

Az 1-es, szív alakú fa azoknak az embereknek tetszik, akik bátrak és roppant elszántak.

Igen, Te vagy a kis lovag!

Kezedbe veszed a sorsod, és menetelsz, míg a célod el nem érted. A páncélod hatalmas, romantikus szívet rejt, ajándékokkal, szeretettel halmozod el kiválasztottadat, még akkor is, ha sokszor ezt nem viszonozzák.

Számodra az az ideális partner, aki ugyanolyan tanult, találékony és kitartó, mint Te.

2. Fa

Te a stabilitást tartod a legfontosabb dolognak a szerelmi életedben.  Neked nem létezik a “szerelem első látásra” . Meg kell ismerned, meg kell szoknod azt, akibe aztán szerelmes leszel. Általában fontosabb az ész, mint a kinézet, csábít az intelligencia. Szereted, ha a társad sikeres a saját életében, ha megáll önállóan a lábán.

Végül aztán ha egyszer valakit a szívedbe fogadsz, ahhoz hű maradsz életed végéig. ( Tuti, hogy az én kedvesem ezt a fát választaná)

3. Fa

Neked ez a csodás fa jött be?

Nálad totális érzelmi dominancia figyelhető meg. Gyengéd vagy és érzéki természetű, finom és művészi lélek. Imádsz beszélgetni, s nagyon szereted a bókokat.

Sérülékeny vagy, szükséged van egy erős, határozott partnerre, aki támaszod lehet. Aki mellett biztonságban érezheted magad.

4. Fa

A 4-es fát az választja, aki a tökéletes kapcsolatra törekszik.

Még ha elsőre úgy tűnik, nem jött össze, akkor sem adja fel rögtön.

Ezt választottad? Akkor te is fontosabbnak tartod a kitartást, hogy a társaddal csiszoljátok egymást, alkalmazkodjatok egymáshoz, mint a gyors váltást.

Képes vagy megbocsátani, még a megcsalást is, azonban, mivel van benned jócskán vezetői hajlam, arra nem vagy hajlandó, hogy a kapcsolatban passzív fél légy. Számodra fontos az egyenjogúság.

5. Fa

Az 5. fát választottad?

Huhúú, itt jön az érzelmi hurrikán!

Tüzes vagy, roppant szenvedélyes, emiatt a kapcsolataid nem mindig alakulnak simán. Gyakoriak körülötted az intrikák, nagy veszekedések, amik, érdekes módon csak erősítik a kapcsolataidat. Roppant rejtélyes az aurád, vonzod az embereket.

Amire igazából szükséged van az egy megfontolt, érett partner, aki olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amivel képes megszüntetni a konfliktusokat.

Nos, számodra milyen lenne az ideális partner?