Menü Bezárás

Válassz egy szimbólumot és nézd meg mit üzennek neked a maják!

A maja nép az egyik legrégebbi népcsoport, akik a világvége jóslataikról és egyéb próféciáikról váltak híressé az elmúlt években. A szimbólumaik is fontos jelentést hordoznak és mindegyik egy üzenetként is szolgál.

Válassz egy szimbólumot, majd nézd meg a hozzá tartozó üzenetet!

Ha a bal oldalit választottad:

Egy erős karakán személyiség vagy, aki nehezen enged az igazából, de az erős külső mögött érzékeny és törékeny belső lapul. A maják tanácsa neked az, merd kimutatni az érzéseidet és akkor se félj megnyílni, ha sírsz vagy ha nagyon félsz valamitől. Az életben okkal kapsz mindent, a jót és a rosszat is beleértve, ezért nem szabad hagynod, hogy egy burokban élj. Azokkal az emberekkel, akiket közel engedsz magadhoz, vigyázz, mert sokan kihasználnak és mögöttes szándékkal közelednek feléd. Ez nem is fog addig változni, amíg érzik és látják benned a belső félelmet. A szerelemben nagyon szerencsés vagy, hiszen életed során többször megtapasztalod majd ezt az érzést. Boldog leszel minden választottad melled, és bár érnek majd kisebb csalódások, ezeket próbáld meg a javadra fordítani a következő szerelemben.

Ha a középsőt választottad:

Cserfes, nagyszájú személy vagy, aki nem fél kimondani azt, amit gondol. Emiatt néha meg is ütöd a bokád, de aki szeret téged igazán, azt nem érdekli. Szabad akaratú vagy és nem tűröd a korlátokat, a szabályokat. A maják tanácsa feléd az,hogy néha tarts egy kis szünetet és vonulj félre, ahol magadba szállhatsz. Ne foglalkozz túl sokat a külvilággal és az emberek bajaival, hiszen őket sem érdeklik a te gondjaid. Élj végre magadnak és soha ne akarj megfelelni senkinek sem! A szerelemben légy egy kicsit szerényebb és sokszor ne a magányosság miatt akarj párt magad mellé. Ha pedig érzéseket táplálsz valaki iránt, használd a szád és mondd el neki! Próbáld meg néha megmutatni a szerény, doromboló kiscicát is magadból, ne csak mindig a védelmező, harcos tigrist!

Ha a jobb oldalit választottad:

Nagyon meghunyászkodó,megbúvó, csendes, félénk természet vagy, aki csak a saját kis világában érzi jól magát és nem szeret társaságban lenni. A maják üzenete feléd az, hogy értékeld át az életed, hagyj fel a múlttal, ami visszahúz és ne félj az új dolgoktól. Néha kellenek a pofonok, hogy tanuljunk belőlük. Merj kilépni az utcára abban a ruhában, amiben jól érzed magad és merj megölelni valakit, ha úgy érzed, meg kell! A szerelemben nem kellene félned, hiszen azok, akik felfigyelnek rád, a csöndes és szerény természetes miatt azonnal a rabjaiddá lesznek és soha nem lennének képesek fájdalmat okozni neked. Hidd el végre, hogy szeretnek az emberek és szeret a világ!