Menü Bezárás

Zalatnay Sarolta már több, mint 14 éve nem talál társat magának

Zalatnay Sarolta 14 éve él egyedül, és bár otthonát 7 cicával és 2 kutyával osztja meg, egy igazi társ hiányzik az életéből.

Zalatnay Sarolta jelenleg lányával, Nikkivel él együtt, aki nemrég költözött haza Angliából. Az énekesnő nagy állatbarát, otthonát 7 macskával és 2 kutyával osztja meg, akikről felelős gazdiként gondoskodik, de van egy lova is, akit 15 éve gondoz. Az énekesnő élete majdnem teljes, már csak egy igazi társ hiányzik mellőle.

“Amióta mi idejöttünk lakni, azóta ágy-és asztaltársam nem volt. 2007 óta, 14 éve” – mondta az énekesnő a Mokkának, és bevallotta, bár vágyik a szerelemre, de nem keresi görcsösen.

“Nem keresem, bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy néha nem jut eszembe, hogy de jó lenne, mert azért egy finom pokróccal betakarózva egy jó filmet nézni, olvasni, vagy egy jó vacsorán részt venni… Elvagyunk a Nikivel és a barátnőimmel. De senki nem néz hülyének, hogy szeretem az állatokat, de mielőtt bekerülnének a képbe, végiggondolják, az lehetséges” – mondta Zalatnay Sarolta.