Menü Bezárás

28 milliót költött arra, hogy tökéletes legyen – Új külseje többeknél kiverte a biztosítékot – Szerinted megérte?

Bizony a mai, előrehaladott világban nemcsak a nők fekszenek kés alá, hogy tökéletes és szép külsőt csináltassanak maguknak, hanem a férfiak is.

A sztárok világában amúgy is vannak olyan beavatkozások, mellyel megpróbálják hosszabb ideig fiatalon és frissen tartani az embereket, legyen szó nőről, férfiról. Voltaképpen nem is azzal van a probléma, hogy a férfiak átszabatják magukat, hanem az, ahogyan teszik. Van, aki teljesen elveszíti a kontrollt és orrba-szájba ját különböző beavatkozásokra.

Mai posztunk főszereplője, név szerint Joey Prixx azon emberek közé tartozik, aki soha nem akart átlagos lenni. Nemcsak belbecsre, hanem külsőre sem. Joey jelenleg több, mint 28 millió forintnak megfelelő dollárt költött el arra, hogy végre valahára, olyan megjelenése legyen, amivel ő is elégedett.

Gyerekkorában elég visszahúzódó, félénk fiúcska volt, aki megpróbálta egyedül kiélni a kreativitását. De már akkor tudta, ő más akar lenni… más, mint a többi ember.

Miután betöltötte 20. életévét fogta magát és elment egy plasztikai sebészhez, hogy átszabassa az orrát. Ezt eddig háromszor tette meg, de akkor volt a legelső ilyen beavatkozása. Ezután viszont már nem volt megállás. A műtétek egymást követték, az orrplasztika után fenékimplantátumot tetetett be, majd az arca több pontjára, no meg a szájába is hialuronsavat töltöttek. Eddig 100 kisebb-nagyobb műtétet hajtottak rajta végre, hogy elégedett legyen.

Annak érdekében, hogy még egyedibb legyen tetoválásokat kezdett varratni magára, majd piercingeket lövetett a testébe. Elmondása szerint 50 testékszer ékesíti őt.

Egy interjú során úgy nyilatkozott, hogy imádja, ahogy kinéz. Azért szabatta át magát, hogy különbözzön a többi embertől. Az orvosoknak, ápolóknak hála végre olyan ember néz vissza rá a tükörből, amilyen mindig is akart lenni. Már csak azon kell dolgoznia, hogy ezt a “tökéletesnek hitt” testet meg is tartsa.

Joey egyébként vállalkozóként dolgozik saját piercing stúdiójában. Mivel ő is nagy rajongója az efféle testékszereknek így nem is volt kérdés, hogy milyen irányba fog orientálódni. Persze ennek a helynek tükröznie kellett Joey egyediségét, és egyéniségét. Saját maga, egyedül rendezte be a helyet, és úgy érzi remek munkát végzett, mert a vendégek mindig ámulnak és bámulnak. Az meg kifejezetten boldogsággal tölti el, hogy másoknak is segíthet a piercingek által kiteljesedni.

Jess, Joey legjobb barátja állandóan nála készítteti új piercingjeit, és elmondása szerint Joey maga a tökély. Úgy írta le őt mint egy istent.

“Olyan, mint egy római isten. Igazi remekmű. Ő a leggyönyörűbb mestermunka, amit valaha is láttál.” – nyilatkozta a barátja.

Sajnos Joey sem menekülhetett meg a negatív kommentelőktől, és utálkozó emberektől. A legtöbb ismeretlen, aki csak egy pillantást vet rá, már elítéli. A legszomorúbb, hogy meg sem hallgatják őt, de már megtanulta , hogyan kezelje az ilyen embereket. Régen még valamennyire megérintette, de ma már csak pereg le róla az emberek fröcsögése.

“Senki sem kényszerített rá, hogy így nézzek ki. Ez az én döntésem volt és boldog vagyok, mert meghoztam. Amikor belenézek a tükörbe végre azt látom, hogy tökéletes vagyok, persze nem mások, hanem magam számára.”

Így nézett ki a beavatkozások előtt

Most azt a célt tűzte ki maga elé, hogy ameddig él testmódosításokat fog végrehajtani magán. Mivel amúgy is szeret kitűnni, így valószínű a legvadabb eljárásokba is bátran bele fog állni.

Ti mit gondoltok?