Menü Bezárás

A férj meghallotta, hogy a feleség álmában beismert egy bűncselekményt, feljelentette a rendőrségen!

Antony Fort hallotta, amint felesége, Ruth álmában bevallotta, hogy pénzt lopott egy fogyatékkal élő nőtől, amikor egy gondozóotthonban dolgozott, és úgy döntött, feljelenti a rendőrségen.

A férj meghallotta, hogy a feleség álmában beismert egy bűncselekményt, és feljelentette a rendőrségen!

A 61 éves Antony Fort kihívta a zsarukat, miután a 47 éves felesége, Ruth bevallotta, hogy 7200 fontot lopott el egy tolószékes nőtől a gondozóotthonban. A férfi akkor kezdett gyanakodni, amikor a felesége gond nélkül felajánlotta a pénzt egy mexikói nyaralásra.

Egy éjszaka arra ébredt fel, hogy felesége álmában valami pénzről beszélt, majd megtalálta a pénztárcájában az otthon lakójának a bankkártyáját. A férfi feljelentette a rendőrségen, és Ruthnak a múlt héten már másodszor kellett jelentkeznie a liverpooli bíróság előtt.

“Gyanús volt, mert Ruth hirtelen kezdett túlságosan költekezni, és, amikor megtaláltam a bankkártyát a táskájában, biztos voltam benne, hogy valami nincs rendben. A szívem majd megszakadt, de úgy éreztem, fel kell jelentenem, mert lopott egy kiszolgáltatott helyzetben lévő személytől” – mondta a háromgyerekes apa.

“2018 augusztusában egy este én hoztam haza Ruthot a munkahelyéről, és elmondta, hogy aznap elvitte az otthon egyik lakóját vásárolni. Azt mondta, hogy a tolószékes hölgynek 98 ezer font volt a bankszámláján. Összeszorult a szívem, mert rájöttem, hogy Ruth hozzáfért a kártya PIN-kódjához. 2018 novemberében egy mexikói családi nyaralást foglaltunk le, és Ruth nagyon bőkezűen bánt a pénzzel. Amikor rákérdeztem, azt állította, hogy a rokonai költőpénzt adtak neki” – mondta a férfi.

2018 decemberének elején Antony arra ébredt, hogy Ruth álmában beszélget. Majd meglátta a pénztárcáját, egy halom készpénz, és egy idegen bankkártya volt benne. A nő amikor felébredt, beismerte, hogy mit tett.

“Szerettem őt, de tudtam, hogy nincs más választásom, mint feljelenteni” – mondta Anthony.

Ruthot nem sokkal ezután letartóztatták. 2021 februárjában a bíróság előtt beismerte, hogy ellopott 7200 fontot. 16 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, a feltételek között szerepelt a kábítószer-rehabilitációs üléseken való részvétel is.

A múlt héten Ruth ismét a liverpooli bíróság előtt állt, mert megsértette a felfüggesztett börtönbüntetést azzal, hogy kétszer nem vett részt a kábítószer-rehabilitációs üléseken. Utolsó esélyként hathetes kijárási tilalmat rendeltek el számára 7 és 19 óra között. Figyelmeztették, hogy ha megszegi a parancsot, vagy bármilyen más szabálysértést követ el, akkor valószínűleg életbe lép a börtönbüntetés. Forrás