Menü Bezárás

A nő 28 éves, a férfi pedig 76 és fülig szerelmesek egymásba, már a házasságról beszélnek

A kaliforniai San Diegóból származó 28 éves Kelsey Hopeful még soha nem volt ilyen boldog egész életében, és ezt 48 évvel idősebb kedvesének köszönheti.

A The Sun szerint Kelsey Hopeful és Guy BonGiovanni egy jógaórán találkoztak, amelyen a 76 éves férfi felesége halála után kezdett részt venni. A kettejük közt lévő, majdnem 50 éves korkülönbség ellenére közeli, intim barátság alakult ki köztük, hosszú, mély beszélgetésekkel.

„Először a hangja vonzott, meg az, ahogy történeteket mesél. Órákig el tudtam volna hallgatni őt.” – emlékszik vissza a lány.

De bármennyire is jól kijöttek egymással már a kezdetektől fogva, semmiképpen sem volt szerelem első látásra. Csak két évvel a megismerkedésük után döntöttek úgy, hogy adnak egy esélyt ennek a kapcsolatnak, és azóta egyetlen pillanatra sem bánták meg a döntésüket.

„Ő a legfontosabb ember az életemben, és a legjobb példa arra, hogyan lehet egészségesen megöregedni, és az élet bármelyik szakaszában boldognak lenni.” – mondja Kelsey.

A nagy korkülönbség nem zavarja a lányt, de a családja eleinte sajnos másképp látta a dolgokat.

Hopeful küzd azzal a gondolattal, hogy a kedvese hamarabb meghalhat, mint ő

A 28 éves nő szerint a nagymamájával folytatott beszélgetése volt a legnehezebb.

Nemcsak azért, mert a nagymamája egyidős a férfival, hanem azért is, mert neki is idősebb férje volt, és az elmúlt 26 évben végig az ő elvesztését próbálta meg feldolgozni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kelsey Hopeful (@kelseyhopeful) által megosztott bejegyzés

Olyan fájdalom ez, amitől az idős nő a legszívesebben megkímélné az unokáját, és Hopeful maga is retteg ettől a gondolattól.

Bármilyen csodálatos is az együtt töltött idő, a tudat, hogy a férfi „előtt már kevesebb nyár áll”, mint előtte, mindig elkeseríti a lányt.

Ilyen pillanatokban különösen segít neki, ha beszélhet erről 76 éves párjával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kelsey Hopeful (@kelseyhopeful) által megosztott bejegyzés

„Guy öreg és bölcs, és mindig azt mondja nekem, hogy semmi értelme sírni a halál miatt, amíg meg nem történik, és, hogy most kell itt lennünk, és szeretnünk egymást, amennyire csak tudjuk.” – mondta a fiatal nő.

A fiatal nő most már látja a köztük lévő korkülönbség pozitív aspektusait is, és azt mondja, ez csak még értékesebbé teszi számára az együtt töltött időt.