Menü Bezárás

Melyik virág illik hozzád legjobban? – Íme a nagy virághoroszkóp

Tudod-e, mely virágot szánták Neked a csillagok? Ha kíváncsi vagy, melyik virág illik leginkább csillagjegyedhez, vess egy pillantást legnépszerűbb virághoroszkópjára!

Idén tavasszal szerencsekövek helyett a virágoké a főszerep! Hasonlóan más talizmánokhoz, minden csillagjegy rendelkezik virágmegfelelővel is.

Kos: (március 21-április 19) A Kosok virága a lonc, mely édes illatával vonzza magához a méheket, csakúgy, mint a Kos határozott, energikus fellépése társait.

Bika: (április 20- május 19) A Bika jellemző virága a pipacs, mely finomságával minden részletet meglát, figyelmes és érzékeny az élet apró örömeire.

Ikrek: (május 21-június 20) Az Ikrek virága a levendula, mely gyorsan, és ezerfele terjeszkedik, akárcsak az Iker személyiségű hölgyek gondolatai: mindig aktív és újító.

Rák: (június 21- július 22) A Rák megfelelője a medveköröm, közismertebb nevén a tátika. Ahogyan a virág is érzékeny környezete rezdülésére, a Rák jegyű embereket is nagymértékben befolyásolják külső hatások, például a Hold állása vagy az időjárás.

Oroszlán: (július 23- augusztus 21) Nem meglepő, hogy az Oroszlán virága a nagy tányérú, sárga napraforgó, mely színével és formájával is könnyedén magára irányítja a figyelmet.

Szűz: (augusztus 22- szeptember 22) A gondosan elültetett, kiszámítható hajnalka az analitikus hajlammal megáldott Szűz virága.

Mérleg: (szeptember 23- október22) A rózsa tökéletes harmóniája jellemzi a Mérlegeket, épp ezért vált ez a virág a szépséget kedvelő jegy kedvencévé.

Skorpió: (október 23- november 21) A Skorpió csupa titok, akárcsak virága, a krizantém, melynek szirmai alatt mindig találsz egy újabb réteget.

Nyilas: (november 22- december 21) A Nyilasok virága a nárcisz, egyszerű, mégis magával ragadó a szépsége.

Bak: (december 22- január 21): A Bak igazi vezéralkat, természetéből eredő precízséggel és igazságérzettel teremt rendet maga körül. Nyílt egyszerűségének méltó tükre a szegfű.

Vízöntő:  (január 21-február 19) A Vízöntő képviselője az orchidea. Legalább olyan egzotikus és újító, mint a vele fémjelzett csillagjegy.

Halak: (február 20-március 20) A Halak a vízben érzik jól magukat, jól fejlett intuitív érzékükkel úgy szívják magukba környezetük hatásait, mint a szivacs a nedvességet.  Így viráguk nem lehet más, mint a karcsú vízililiom.